joi, 29 martie 2012

„Deratizare”

            De la politica la realitate e cale lunga. Cam aceeasi distanta ca de la vorba la fapta.
            Nu inteleg de unde e agitatia plecarii lui Sorin Frunzaverde de la PDL la PNL. Singura problema ce ar trebui discutata e ca omul nu a plecat de tot din politica. Cu cat mai putini, cu atat mai bine. Omul si-a schimbat convingerile, declara ca se teme, daca se teme inseamna ca are ceva de ascuns. Speram sa aflam si noi ce.
            Plecarea unui politician nu e o pierdere, ci un castig enorm. Problema e ca nu pleaca, ci dau tarcoale.
           

11 comentarii:

 1. Macar arata sexy...ca eu pe asta nu-l cunosc ? Adica e "baiat de viitor" eligibil pt a fi un politician negociabil intre diverse partide ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ia-l din google images. daca tie ti se pare sexy, eu sterg postul asta...

   Ștergere
 2. Da, intr-adevar e mai putin sexy decat dl Tim Russert, un jurnalist american cu care asta chiar parca seamana un pic, http://www.youtube.com/watch?v=vwNcuikop8A

  Dar atunci de ce e considerat un politician asa de important/periculos pt Romania daca nu e asa sexy ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adiac voaim sa zic ca, daca nu-ti place de el sau de ce face, poti sa-l desconsideri total, ba sa-ti bati si joc de el mai usor decat sa te indignezi degeaba daca nu e asa de sexy.

   Ștergere
  2. sa inteleg ca Udrea e periculoasa?
   nu am nimic cu Frunzaverde, pentru mine nu s-a remarcat cu nimic. dar s-a facut prea mult tam-tam in jurul plecarii lui, de parca ce om important a pierdut conducerea...

   Ștergere
  3. Nu e neaprat periculoasa, insa mi se pare mai semnificativa decat un anonim ca Frunzaverde a carui utilitate politica mi se pare cel mult a fi de tip balon de masurare de nivel de interes pt un anumit partid sau altul.

   Ștergere
 3. Eu as privi chestiunea din perspectiva celor ce vor sa desfiinteze traseismul politic in viitorul apropiat . Adicatelea n-as fi de acord cu primirea lui in tabara advesa . L-as lasa pe dinafara ! Cu tot cu temerile lui . :))))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pai eu ce spun? e rar cand un politician pleaca, nu trebuie primit in alta parte. la nivel politic e un tradator las.

   Ștergere
 4. Cineva zicea zilele astea ca e un cal troian plasat pentru a dezbina opozitia. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da, asta e buna... si cine va iesi din el, Boc?

   Ștergere
  2. O sa vedem cu putin timp inainte de alegeri daca se confirma ideea. :)

   Ștergere