marți, 13 martie 2012

Tipic romanesc

            O localitate din Romania, un copac, o casa si cativa muncitori de la primarie.
            In cate alte directii ar fi putut cadea copacul?
            L-au taiat ca nu cumva vantul sa-l rastoarne pe casa.

12 comentarii:

  1. Prea multi muncitori de la primarie stau si se sprijina in coada lopetii . Deocamdata !

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. clipul e in linkul din prima propozitie

      Ștergere
    2. Heheheeeee...pai taietorii de lemne adevarati sunt aia reciclati in Canada ...nu astia . De unde atata inteligenta ?

      Ștergere
  3. Daca e ceva tipic pentru Romania, ma mir ca mai exista inca case in picioare. La mine in oras nu am vazut case daramate de copacii taiati de oamenii de la Primarie (si anul trecut s-au taiat multi copaci).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorel e simbolul muncii romanesti. Desi nu cunosc, pot presupune ca daca nu au taiat copaci pe case, au facut alte tampenii. In caz contrar, fii fericit ca locuiesti intr-un oras binecuvantat

      Ștergere
    2. Dorel e simbolul pe care ni l-am ales noi sa ne reprezinte, la fel ca si pe politicieni. Eu am cunoscut mult mai multi oameni care muncesc cu adevarat decat dorei de-astia.
      Oare nu exista o legatura intre alegerea lui Dorel si alegerea politicienilor? Eu cred ca gresim in ambele situatii. Caci daca il alegem pe Dorel, atunci el va fi modelul nostru. Macar undeva, in mintea noastra, ne vom zice: "Eh, merge si asa. Dorel ar fi facut mai rau decat mine, deci eu stau destul de bine, sunt mai constiincios decat altii".
      Nu sustin ca am dreptate, doar ridic (ceea ce cred eu ca e) o problema a noastra.

      Ștergere
    3. bineinteles ca ai dreptate. eu nu pun tuturor stampila cu Dorel. exista si oameni constiinciosi. dar deocamdata Dorel ne trage in spate, la fel ca cei care au taiat copacul. sunt un exemplu si exemplul e prost.
      scriu pe blog despre raul din Romania. asta nu inseamna ca generalizez. doar ca eu consider ca cei cu musca pe caciula trebuie aratati cu degetul, alrfel, prin indiferenta, ii acceptam si incurajam.

      Ștergere
  4. Noroc cu cel care a filmat "isprava"...

    RăspundețiȘtergere
  5. este o vorba:"unde-s multi puterea creste".Dar in ROMANIA e valabila un pic modificata:"unde-s multi prostia creste":))

    RăspundețiȘtergere