vineri, 9 martie 2012

Standarde si calitate

            Trebuie sa recunoastem ca in Romania calitatea lasa de dorit. In orice. Masini, constructii, industrie, invatamant, alimentatie, transport, institutii, etc.
            Unde nu exista calitate nu exista standarde. Sau pretentii. Sau cerinte. Romanul se multumeste cu o calitate proasta. Nu numai ca nu vrea ca maine sa fie mai destept decat azi, sau sa o duca mai bine, ci pe zi ce trece isi reduce standardele.
            Emisiunile de la tv sunt tot mai penibile. Reclamele sunt tot mai proaste. Jurnalistii sunt tot mai limitati. Mincinosii sunt tot mai numerosi.
            Ce nu e bun nu se consuma, deci nu se difuzeaza.
           

6 comentarii:

  1. Lasa, ca peste vreo 3-4 ani voi face revolutie printre jurnalisti :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi romanii , ne furam singuri caciula ! De ce sa facem lucrurile durabile daca dupa ce le terminam trebuie sa le reluam ? Avem tot timpul ceva de facut si asta e de tot rasul . Dupa ce se toarna asfalt proaspat , sapam sa reparam conducte sparte ...Sapam sa introducem cablurile TV , dar si acum vezi cablurile spanzurate tot pe stalpi . Singurul lucru durabil este neglijenta si nepasarea . Si ceea ce e sigur ...e ca nimic nu-i sigur pe aici ! Dar suntem un popor de boemi , de sarmanti si de cheflii . Si ii invatam repede si pe altii sa fie ca noi .Comoditatea prinde repede radacini . :) ))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate, e mai usoara varianta asta. ceaalalta presupune efort si sacrificiu, dar nu vrem, ca avem de toate. muzica si bere sa fie. azi. maine, vom vedea...

      Ștergere