duminică, 25 martie 2012

Secretul succesului sau puterea adresei

            Nu stiu cum am nimerit ieri pe unul din posturile de televiziune care pentru mine sunt echivalentul sucurilor Giusto sau Prima. Adica sunt proaste si periculoase. Si am vazut ce nu credeam ca o sa vad vreodata la tv.
            Un domn cu mutra de politician era intervievat de o doamna aparent desteapta. Si domnul respectiv, cu vreo 3 apelative in fata numelui (profesor doctor idiot in nu stiu ce) explica de ce unii reusesc si altii nu. Totul depinde de numarul apartamentului sau al casei in care stai. Pe bune! Titlul era: cum te influenteaza numarul adresei. Concluziile lor erau ca unele numere sunt fatidice si nu ai nici o sansa daca locuiesti sub influenta lor. Cel mai bun numar de locuit e 7 si divizorii lui 7. Cei care locuiesc in apartamente ce contin nr 7 sunt pasionati de gadgeturi, stiu dinainte ce inovatii vor aparea si vor fi primii care le vor cumpara. Cei care stau la nr 14 sunt de doua ori mai tari decat primii, si asa mai departe.
             Sincer, nu mi-a venit sa rad. Am inteles rapid de ce nu am aparut inca in Forbes, crescand intr-un apartament cu numarul 15. Asa ca, ascultati-l pe dl doctor in imobiliare si numerologie si daca vedeti un apartament cu nr 7 de vanzare, nu ezitati.

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici astrele nu mai influenteaza mare lucru... Totul depinde de nr. apartamentului. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite o idee de afacere. Cumperi apartamentele cu nr. 7 acum, cat sunt inca ieftine. Apoi, dupa ce va fi cunoscuta puterea numarului 7 de la apartament, poti linistit sa vinzi cu pret dublu, triplu... :)
    Probabil ca trebuie sa dai o cota si celui ce-ti face publicitate la numarul 7.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-ar putea ca si asta sa fie scopul. si daca numai 5 oameni pun botul...
      sau poate nu reuseau oamenii sa-si vanda apartamentele si s-au gandit sa-si discute problema la tv

      Ștergere