vineri, 16 martie 2012

Loto sau noroc?

            Ce jucator de loto ar alege, din 6 numere, 3 consecutive?
            La extragerea de duminica, 11 martie, cele 6 numere au fost 25  15  43  35  36  37. La extragerea de joi, 15 martie, au iesit numerele 10  11 12  49  39.
            Nu joc la loto, dar nu am putut trece cu vederea coincidenta.

10 comentarii:

  1. Si mama mea joaca la Loto, si chiar mentine si sustine principiul ca daca joci sansa de a castiga, (oricat de realist mica ar fi), e chiar mai mare decat daca nu joci de loc, si si ea se enerveaza de cate ori apar coincidente din astea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mama mea joaca la Loto ca sa-mi cumpere mie o masina scumpa si un iaht, zau, a spus asta de ff multe ori, desi eu nu stiu daca nu o fi doar o pacaleala ca sa-l convinga pe tata ca acesta activitate imorala a ei de adevarat gambler e "spre binele copilului", deci perfect scuzabila.

      Ștergere
  2. un iaht? doar nu te gandesti sa navighezi in fiordurile Norvegiei, sa-ti inghete panzele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar n-am cum o fi mai la nord, dar aici unde locuiesc mai toata lumea are iahturi.

      Ștergere
    2. atunci astept fotografia cu tine pe iaht, insotita de-o invitatie

      Ștergere
  3. Eu consider loteria o vrajeala...nu joc si nu cred in ea.e doar o modalitate ieftina de a prosti oamenii si de a le da desarte sperante ca vor fi bogati peste noapte.
    poate la inceput era corecta...in ultimii ani,cel putin de dupa 2000 au scazut foarte mult nr de castigatori anuali.de ce oare?
    si inca un lucru important...se pare ca 90% daca nu gresesc procentul,in orice caz foarte multi din cei care castiga la loto in 5 ani ajung mult mai rau(mai saraci) decat cum era inainte...

    RăspundețiȘtergere
  4. banul, ca si alcoolul ia mintile. cred la fel, ca cineva isi baga mana, nu numai la loto, ci in orice e romanesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea cred ca este vreo coincindenta...eu cred ca numerele sunt facute in asa fel incat sa nu fie prea multi castigatori.totusi, suntem in 2012.Orice se poate intampla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am zis „coincidenta”. inainte de cele doua extrageri de saptamana asta, cand au iesit 3 numere consecutive, s-au extras in repetate randuri cate 2 numere consecutive. totusi nu inteleg strategia, banii se aduna si cineva tot ii va castiga. e drept ca un pot mare atrage mai multi jucatori.

      Ștergere
  6. La Loto castigurile nu sunt intamplatoare, am impresia. :)

    RăspundețiȘtergere