joi, 22 martie 2012

Ce cauta unii in Google

            Azi, in statistici, am vazut ca cineva cauta in google cum sa-mi imbunatatesc prastia. Am concluzionat rapid. Exista copii care stiu sa foloseasca in mod constructiv internetul. Sau exista oameni care inca se considera copii. Exista dorinta de perfectiune si de mai bun, mai bine. Nu e adevarat ca pistoalele sunt la moda. Inca exista luptatori in Romania si vor sa lupte cu eficienta impotriva sistemului.
            Mi-am amintit deasemenea de un articol scris de Cristi.

7 comentarii:

  1. Salut Raul !

    Algoritmii după care eşti găsit de motoarele de căutare sunt atât de complicati încât nu îi vom putea înţelege . Nu cred că cineva caută un astfel de amestec de cuvinte şi să ştii sunt altele mai oacheşe . Când şi când si eu mă distrez căutând prin statistici cum am fost găsit .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi apare exact cum baga omul in Google. altfel, de unde „cum MIAM stricat mashina?”

      Ștergere
    2. Oricum , asta cu praştia este putin probabil să fi fost scrisă aşa , deşi dacă ne gândim o fi vreun patriot ce vrea să plece la luptă ? mai rudimentar aşa , că-i criză :)

      Ștergere
  2. Asta cu prastia e tare de tot! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt foarte curios cine e interesat sa-si imbunatateasca arma... deci are prastie, dar nu mai e multumit de performantele ei, o vrea mai buna, mai precisa, mai puternica

      Ștergere