luni, 12 martie 2012

Cat valoreaza un copil in Romania

            Atat valoreaza un copil in Romania: o moarte in fosa septica a scolii. Sau in spital. Sau arsi de vii. Sau batuti pana la moarte.
            Trei fete au cazut in fosa septica a unei scoli, una dintre ele murind, dupa ce o placa de beton a cedat. In urma cu putin timp un parinte facuse o sesizare conducerii scolii cu privire la pericolul ce-l reprezenta acea placa. Nu s-au luat masuri, desi cu 50 de lei s-ar fi rezolvat problema.
             As vrea sa vad cum arata biroul directorului scolii, birourile inspectorilor scolari, biroul ministrului invatamantului. Mi-e sila de ei, de toti cei care au functii si autoritate in Romania.
             Pana una-alta, ne mai uitam la emisiunea lui Maruta, la Nora pentru mama, la Romanii au talent.

5 comentarii:

  1. A trebuit sa se intample o nenorocire ca sa se monteze un grilaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu e mereu asa ?La noi notiunea de preventie pur si simplu nu exista , nu poate fi inteleasa.Noi nu prevenim nimic, nu prevedem nimic, nu ne imaginam nimic.De ce?Eu zic asa -pentru ca toate posturile de raspundere sunt ocupate de idioti oraznici

      Ștergere
    2. e mereu asa. parca am fi idioti. ca si in evul mediu.

      Ștergere
  2. Romanu-i optimist ,niciodata nu se gandeste "m-i se poate intampla mie".dar dupa atatia ani de nenorociri (pe care le vedem in fiecare zi la stirile de groaza)nu ar trebui sa ne invatam minte si sa nu mai lasam chiar totul in grija lui dumnezeu?EL ne fereste dar in primul rand ar trebui sa ne ferim noi,mai ales cand e vorba de copiii nostri.

    RăspundețiȘtergere