joi, 3 martie 2011

Socant! ...dar hot

           TVR1 lanseaza azi intrebarea zilei: "Credeti ca prostitutia ar trebui legalizata in Romania?"
           67% dintre romani cred ca DA!
           Sau: toata lumea sa plateasca impozit, prostituatele sa aibe carte de munca, diagrama, concedii, etc...
           Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar concluzia mea e ca suntem un popor de excitati! De excitati maniaci, pentru ca in toate ziarele si pe toate ecranele nu vezi altceva decat goliciune, piele, piele si os. Si tot nu ajunge!
           Si rusine celor care, in contextul in care tara se duce de rapa si copiii mor de foame, dezbat subiecte ca pornografia si prostitutia! Pe banii nostri, pe timpul nostru, pe nervii nostri.

6 comentarii:

  1. Da, într-adevăr, rușine celor care în aceste vremuri se gândesc la femei.:) Dar dacă se face oricum, de ce să fie la negru? Mult mai ok și mai sigur pentru acele fete e să fie legal.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu alta concluzie trag: 67% dintre romani nu-si iubesc nevestele sau sunt super potenti

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu legaliyarea prostitutiei din 2 puncte de vedere:
    1. La televizor nu o sa mai vad doar asemenea stiri, incare una a fost ucisa, alta violata, alta jefuita, etc etc.
    2. Tot ce nu e interzis nu mai este asa palpitant, deci, cred eu, se vor lasa multi barbati de sportul asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. In Norvegia de 2 ani, este interzisa cumpararea de sex, insa vanzartea de sex este permisa (adica nu e pedepsita de lege), asta inseamna ca la amenda sau la puscarie ajunge doar clientul solicitator (daca i se face operatie de sting, de prins in cursa; se cam faceau din astea pe la inceput ,cand aparuse legea prima oara, acum s-au cam plictisit politistii de astea, ca au alte probleme, de ex. tigani, albanezi violenti, etc., si asa la modul realist e mai OK daca chiar vrei, desi e mai bine sa nu vrei.)

    RăspundețiȘtergere
  5. P.S. De fapt proportia tulburarilor pshiatrice severe si a buzului de droguri este f. ridicata printe atat prostituate cat si clientii lor. In Romania, dupa parerea mea ne lipsesc servcii de sanatate mintala chiar si la nivelul populatiei de baza, darami-te la prostituate si clienti. poate ca dac s-ar legaliza ar primi si ei un influx de bani de la buget de undeva si ar fi mai bine dpdv public health, cine stie...

    RăspundețiȘtergere
  6. incet-incet ne intoarcem la grecia antica...

    RăspundețiȘtergere