luni, 28 martie 2011

Romania pe WikiLeaks

         Pentru ca efectul presei romanesti e cam tot atat de puternic precum 10 ml de tranchilizant la un elefant, iar reactiile se rezuma la un oftat de cele mai multe ori fals, Romania ajunge cap de afis pe WikiLeaks.
         Si nu oricum, ci cu subiecte demne de luat in seama de producatorii filmelor de spionaj. V-ati crucit la stirea cu Adrian Severin? Nu trebuia, situatia a fost simpla acolo, cerere si oferta. In schimb ceea ce apare pe WikiLeaks despre Romania, e de-a dreptul revoltator. Asocieri cu rusii, cu mafia, caramboluri politice, stenograme, etc, toate se coaguleaza intr-o singura sintagma: coruptie incontrolabila.

8 comentarii:

  1. De unde ai scos-o Raul ,nu te supara , cum sa fim cap de afis la WikiLeaks ,nici nu mai este site-ul. ( http://www.wikileaks.com/) convige-te .Ai nostri au gasit si ei ceva prin analele WikiLeaks si acum se impauneaza "uite dom'le suntem importanti,ne-au bagat si pe noi in seama"
    Stai linistit ca suntem prea neinsemnati sa fim in fruntea listei lor.Dar ne facem noi reclama gratuita vrem sa ne stie si altii macar si-asa daca altfel nu iesim in frunte.
    In schimb exista WikiLeaks de Romania adica . ro intra sa vezi poate ca despre ala este vorba.

    RăspundețiȘtergere
  2. ala o fi, Sorine. tu stii bine ca pe mine nu ma intereseaza cum se numeste sursa. pe mine ma intereseaza ce se spune. si se spune rau despre noi. da tu in Google WikiLeaks about Romania, vezi ce gasesti. lucruri bune?

    RăspundețiȘtergere
  3. WikiLeaks nu zice lucruri bune despre nimeni si zice despre toata lumea .Putem zice ca macar asa am intrat si noi in randul lumii. (glumesc)
    Nu stiu cat de corect este sa nu te intereseze sursa ca daca ma gandesc bine chiar tu vorbeai de aberatiile televiziunilor pentru a face ratting.Iar pe google sa stii ca am citit si m-a impresionat mult mai putin daca facem comparatie cu ce a dezvaluit despre tarile dezvoltate si implicate in carmuirea omenirii.
    Noi suntem la PS in analelel lor ,stai linistit ca ne impaunam noi nici la rele nu contam prea muult.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Sorin: tu stiai deja despre ce a aparut pe wikileaks? eu nu.
    P.S. daca ma asociezi pe mine cu rattingul, e ca si cum ai spune ca un vanator concureaza intr-o competitie de vanatoare cu o prastie...:)
    am spus ca nu ma intereseaza cum se numeste sursa. ca e .ro, .com, .hu, nu are importanta. inainte sa ma intereseze subiectul, am probat veridicitatea faptelor

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuze atunci, cand ai zis de sursa eu m-am gandit la TV nu la site-ul pe ai citit.Dar sa iti spun ceva , ai citit ceva pe wikileaks (acela original) cand era in verva ? Prin comparatie ce se zice despre noi e furtuna intr-un pahar cu apa . Nu zic ca suntem mai corecti ca altii dar nici nu avem noi cu ce sa facem asa mari prostii ca altii.Tinem si noi aproape ce sa facem .

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai sa ne bagam si noi in rahat. Am avutocazia sa ma uit peste drafturile de la Jurnalul National. O sale publice azi. Treaba e mult mai urata decat pare. Nici nu ne putem imagina cate s-au spus si intamplat. Acum o sa ne calce in picioare mai tare U.E. Acum stim cum au fost alesi derbedeii astia. In timp ce nemtii erau stupefiati cum de un guvern care a cazut la o motiune de cenzura, a fost repus in functie de presedinte, americanii ii sustineau. De ce? pai aveau un motiv micut, de 1 miliard de euro pentru avioanele F16 la mana a doua, dar si contractele Bechtel.

    RăspundețiȘtergere
  7. asta era si intentia mea, sa arat cum intram noi in rahat, cum ne arata apoi altii cu degetul, cum ni se duce vestea, cum ne vindem demnitatea
    ai dreptate, Costin, treaba e mai urata decat pare.

    RăspundețiȘtergere