sâmbătă, 5 martie 2011

Concurs spre nimic

         Indiferenta ce pluteste in aerul din Romania incepe sa aibe gust. Din pacate, un gust placut. Ca nu cumva sa trebuiasca sa vedem sau sa auzim ceva ce nu vrem, inchidem ochii si ne luam viteza, ne facem nestiutori, dar invingatori. Si suntem vinovati.
         Egoismul si invidia au ajuns la rang de calitati. Extravaganta la fel. Nu vrem sa stim ce ramane in urma. Nu vrem sa recunoastem ca de fapt cantam toti, intr-un cor national, cantecul lebedei. Si ne amagim crezand ca daca stim ce aplicatii a mai lansat stiu eu ce trust, daca suntem la zi cu scandalurile, daca suntem primii care dau copy-paste la o stire, suntem salvati. Putem lansa tone de informatii, putem inventa concepte, toate sunt irelevante. Toate vor fi catalogate ca timp pierdut. Toti vom fi acuzati de dezertare. Si suntem vinovati.
         Si unde credeti ca ajungem cu viteza ce ne-am luat-o? Vom fi primii, deci! Unde?

7 comentarii:

  1. Cu siguranta nu intr-o directie constructiva.Ne pierdem identitatea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne pierdem identitatea... de fiinte umane. Ca in "Imparatul mustelor"

    RăspundețiȘtergere
  3. da-ti cu parerea si tu despre monstruozitatea aia de la Rosia Montana te rog.Proiectul e in dezbatare publica pe site-ul ministerului mediului iar dezacordul il trimit la gabriela.osiceanu@mmediu.ro.Sunt sigura ca te intereseaza .Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Avem viteza, dar avem si limitator, iar la mersul inapoi suntem campioni. Cu viteza pe care o avem, o sa ajungem la linia de start. Candva.

    RăspundețiȘtergere
  5. si cand ajungem la linia de start ne dam seama ca nu e cursa noastra

    RăspundețiȘtergere
  6. Vom fi primii, vom fi primii, vom fi primii in abis

    RăspundețiȘtergere
  7. saevadam.blogspot.com, poate te adaugi la persoane interesate acolo, daca vrei sa facem schimb si de un id ceva, cu atat mai bine.

    Toate bune

    RăspundețiȘtergere