duminică, 20 martie 2011

Adrian Severin, romanul corupt de la Bruxelles

          Adrian Severin duce moda romaneasca la Bruxelles. Sau sa fiu mai indraznet si sa spun ca ne-am trimis oameni reprezentativi in Parlamentul European? Nu conteaza formularea. Cert e ca astfel de atitudini se aduna pe o lista in baza careia vom fi dati afara pe usa. Ca indeplinim toate conditiile ca Uniunea sa ne dea papucii.
          Eu inteleg ca tentatia e mare si gustul banilor placut. Dar sa compromiti o tara intreaga pentru 12 000 de euro, e jalnic. Daca era vorba de 12 milioane, mai ziceam. Sa merite. Dar 12 000, din care sa dea si lui Bodu...
          Severin nu face diferenta intre Bruxelles si Bucuresti.

7 comentarii:

  1. Nu stiu stirea si nici nu vreau sa ma interesez. Daca acuzatia a fost facuta de cei de la bruxelles, e credibila, daca e venita din Romania, este o alta mizerie basista, fara doar si poate.

    RăspundețiȘtergere
  2. a fost filmat de catre reporteri englezi. nu numai el e implicat. indiferent cat e de real, pune o pata neagra

    RăspundețiȘtergere
  3. Incep cu doua proverbe "Lupul isi schimba parul dar naravul ba" si "pestele de la cap se strica"
    si continui ideea spunand ca vina noastra in toata debandada,hotia,saracia din tara asta este ca suntem mult prea permisivi.
    In cazul asta ceea ce speram noi sa se schimbe poate se va intampla de la sine pana la urma dar odata cu venirea unei alte generatii acolo sus.
    Si asta cu conditia ca si aceia sa nu apuce sa fie indoctrinati de cei actuali.
    Am vazut si eu stirea si am fost rusinat.Atat,nimic mai mult,nu am simtit ura,repulsie,si nici macar indignare.
    Si eu care eram mandru ca sunt roman.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar ce-a facut ca n-ma mai fost atent la romania in ultima vreme , eu panasi despre divortul lui Pepe a trebuit as aflu de la altii, daramite de Severin.

    Mie numele de Adrian imi place (blond cu ochi caprui, in ultima vrenme cu mustata, dar lui cred ca ii sta bine, nu la toti), numele de Severin imi place (blond cu ochii verzi nespalaciti, bun de gura, desi cam taciturn uneori, si cu niste ambitii politice propagandistice cam ciudate).

    Deci Adrian+Severin= intrigant.

    RăspundețiȘtergere
  5. P.S. In unele intelesuri, intrigant= baba barfitoare.

    Nestiind despre ce e vorba, nu pot sa-mi dau seama daca AS ii barfeste pe altii, sau altii il barfecs pe AS, sau daca se barfesc unii pe altii. Oricare din variante e posibila, ba chiar mai multe deodata in Romania, mai ales re. barfa, mai ales politica (si despre sex la fel.)

    RăspundețiȘtergere
  6. @drcraciun: a fost filmat de niste jurnalisti britanici in timp ce spunea ca e dispus sa schimbe niste legi in favoarea lor, pt bani. de parca nu eram indeajuns de patati in ochii UE, mai vine si asta sa puna capac... de aia sustin eu ca mai bine ne-ar reprezenta cineva din exterior

    RăspundețiȘtergere
  7. Faceți pariu că nu-și dă demisia?

    RăspundețiȘtergere