luni, 15 august 2011

Vacanta

         Azi e ultima zi pe Mediterana. Am meritat vacanta asta. O sa revin cand ajung acasa. Deocamdata platesc 5 euro pe un suc pe o terasa cu WiFi.

6 comentarii:

  1. sper ca peste doua saptamani sa pot spune si eu cu aceeasi incantare si savoare ca si tine - asta e ultima zi de vacanta. Chit ca eu una n-o prea merit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am de gand sa plec in vacanta la Oslo la inceputul lui septembrie ca sa vizitez castelul regelui si ca sa observ reactia post 22 iulie a intelectualilor de stanga norvegieni la ce mai are de zis Noam Chomski in ultima vreme ! Sper sa nu se razgandeasca si sa nu vina ca sa dau eu banii degeaba pe hotel si avion. De fapt ce abia astept eu totusi este sa am si eu ocazia sa fac si eu o baie adevarata intr-o cada adevarata, ca de dus din asta la care apa calda tine doar 6 minute m-am plictisit !

    Il iau si pe Nelson cu mine, desi lui nu-i prea pasa de parerile norvegienilor intelectuali de stanga asa de mult.

    Cu ocazia asta voi inspecta si calitatea conditiilor de calatorie in mijloacele de transport in comun interregionale domestice din partea de sud a Norvegiei, si o sa pot sa imi definitivez si nota pt. d-na ministru Magnhild Meltveit Kleppa de la Ministerul Transporturilor si Comunicatiilor al Regatului Norvegiei, minister care ABIA pe 21 iunie 2011, observ, a semnat, alaturi de Republica Islanda, acordul de armonizare a regulamentelor de aviatie civila cu UE si SUA. E POSIBIL asa ceva...abia in 2011 ?!

    D-na ministru Magnhild Meltveit Kleppa face parte din Partidul de Centru, partid agrarian fondat in 1920, cu un simbol cu un trifoi cu 4 foi, partid cu care V. Quisling a avut niste legaturi inainte sa isi formeze propriul partid, partid care zice acum ca NU se bazeaza pe nici o ideologie deosebita a secolului 19 sau 20 (aoleu ! asta ce naiba o mai insemna ?), dar ca vrea o economie mai mai "descentralizata", partid observ cam oportunist deoarece, daca pana in 2005 s-a aliat mai mult cu guverne nesocialiste, in 2005, a intrat in alianta Rosie-Verde.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Vidkun_Quisling

    RăspundețiȘtergere
  3. Alte note deja definitivate pentru unii din ceilalti membri ai guvernului curent norvegian sunt, dupa cum urmeaza:

    Primul ministru, Jens Stoltenberg, Partidul Muncitoresc: nota 7,25.

    D-na ministru de Aparare, Grete Faremo, Partidul Muncitoresc: nota 9.

    Dl. ministru de Finante, dl. Sigbjørn Johnsen, partidul Muncitoresc: nota 9,25.

    Dl. ministru de Externe, dl. Jonas Gahr Støre, partidul Muncitoresc: nota 8 (cu indulgenta, si mai mult din cauza colaborarii domniei sale, sper, in continuare armonioase, cu colegului sau, dl. Erik Solheim, partidul Socialist de Stanga, ministrul Dezvoltarii Internationale, care lucreaza in parteneriat cu Støre la conducerea ministerului de Afaceri Externe, si care primeste de la mine nota 8,75.)

    D-na ministru de Sanatate Anne-Grete Hjelle Strøm-Erichsen, partidul Muncitoresc: nota 7.

    Dl. ministru al Justitiei si Politiei, dl. Knut Storberget, partidul Muncitoresc: nota 10.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nota MEDIE pt. mass-media de hartie norvegiana (ziare si reviste): 6,75. (Recunosc ca e o nota cam severa, dar trebuie indemnati sa se imbunatateasca daca vor sa devina mai competitivi, plus ca eu sunt f. sever cu mass-media in general.)

    La TV norvegian nu dau inca nota finala ca nu am fost prea atent. In general pot sa le zic ca se invart in jur de 7.

    RăspundețiȘtergere
  5. @rudolph a: inca n-am avut tangente cu norvegienii, nici cu politica lor, nici cu mass-media lor. dar uite, macar stiu ca are nevoie de imbunatatiri...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Mihaeladm: de ce sa nu meriti? eu cred ca meritam mai mult decat ne permitem

    RăspundețiȘtergere