vineri, 5 august 2011

Sondaje inadecvate

          Aud la radio si vad la tv rezultatele diferitelor studii si sondaje pe care le consider nu inutile, caci au o utilitate minuscula, dar inoportune.
          Exemple: barbatii care flirteaza traiesc mai putin, femeile inalte nu sunt sensibile, porumbeii gri sunt violenti, etc. Aceste studii necesita bani si timp.
          De ce nu se fac sondaje sa vedem cati oameni adorm satui, sau linistiti, cati copii au ce le trebuie, cati batrani sunt multumiti de batranetea lor, cati analfabeti sunt, cati au caciula si bocanci pe iarna?

14 comentarii:

  1. Fiindca pe cele din urma le stim , de-asta alegem sa le trecem sub pres.
    Weekend fain, Raul !

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-oti trece voi sub pres, dar US Department of State le are pe Internet !

    http://www.state.gov/g/drl/rls/hrrpt/2010/eur/154446.htm

    Si pe ultimii 12 ani:

    http://www.state.gov/g/drl/rls/hrrpt/

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca omul nu stie sa faca fata uratului, nici macar nu-i mai place, asa ca il ignora. Ce nu se vede, nu exista! isi zice el, iar ziua lui trece mai fain gandind ca are amanta mignona...deci sensibila.
    Ea e mai aproape de el decat batranii fara batranete frumoasa, decat copiii flamanzi...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Mihaeladm: le stim noi, cei care nu putem face nimic

    RăspundețiȘtergere
  5. @Rudolph A: cum reusesti sa gasesti toate astea pe net?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cleo: exact, ce nu ne place nu vrem sa vedem, crezand ca astfel nu exista

    RăspundețiȘtergere
  7. Aplica si ei ce stiu peste tot pe unde le trece prin cap. Poate ca vor descoperi ca barbatii care se scobesc in nara stanga mai mult decat in cea dreapta sunt mai atractivi pentru sexul opus.

    RăspundețiȘtergere
  8. 2. in general imi place si daca dau un search google pe un subiect anume daca gasesc documente de tip "pdf", ca astea chiar sunt documente, lucrari de diploma, lucrari stiintifice, etc. originale. Si este foarte informativ, e ca si cum ai citi dintr-o revista serioasa. Dar uite si un document pdf din UK cu cateva incurajari si propuneri simple ale unui model de protejare a sanatatii mintale generale, de care cred ca pot beneficia toti, PAGINA 5, in mod special: http://pohg.org.uk/support/downloads/ukpha-corlett.pdf

    Ce e sanatatea mintala, in mod mai larg, tot educativ, putem afla si de pe wikipedia:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Mental_health (vezi mai ales perspectiva "mental well being")

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum mi-au disparut punctele 3 si 4...zau, asta mi se intampla doar pe site-ul tau !

    Apar, si apoi cand dau refresh la pagina dispar !

    RăspundețiȘtergere
  10. RENUNT, ca am avut 4 puncte cu exemple de site-uri reputabile ! Si am incercat sa le postez de mai multe ori, si toate au disparut !

    Era vorba de site-uri "gov" si "org" si "edu" !

    RăspundețiȘtergere
  11. Hai ca o sa pun postul ala, ca doar m-ai intrebat ceva util (!) pe site-ul lui Costin Comba, sub turnul de la Viena ! Avem si Casuta Postala acum, ca am terminat de rezolvat guvernul Romaniei, si m-am apucat si de PLANUL de prioritati MAE la mine pe blog !

    RăspundețiȘtergere
  12. M-am lamurit. Era ceva legat de Blogspot. Important de retinut este ca eu recomnadm ca fiind extrem de reputabil, pt. educatie medicala generala public general, site-ul american National Institutes of Health, unde gasesti si info despre boli, despre medicina obisnuita, dar si cea alternativa-naturista, si brosuri, pana si link la ce cercetare de ultima ora se face intr-o boala anume de interes. Si este larg gasibil pe Google, si are si search box si drop down menu si de toate. Si NU este DE LOC un site "propagandistic" in absolut nici un fel anume. Este un site in care chiar poti avea incredere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Raul, cum nu putem sa facem nimca?

    RăspundețiȘtergere
  14. @Rudoplh A: imi cer scuze, desi nu e vina mea, e o problema tehnica la Blogspot. s-a mai intamplat.

    RăspundețiȘtergere