vineri, 1 iulie 2011

"...eu si stiu si vreau si pot, da' nu-nteleg de ce atata graba..."

            Noi, romanii (lasand deoparte de data aceasta pramatiile), suntem pe buna dreptate vestiti pentru rezistenta, curaj, putina nebunie, capacitatea de a improviza, iscusinta de a face cate ceva din tot, pe scurt, ne descurcam bine aproape in orice situatie si stim ce inseamna greu.
           Cum se face atunci ca la noi in tara e haos si problemele de care ne izbim mereu cand vrem sa mergem mai departe dainuie de ani de zile?

12 comentarii:

  1. PAi ne dainuie aceleasi probleme pentru ca nu sunt luate masuri :) e simplu:D

    RăspundețiȘtergere
  2. raul am ajuns sa fim guvernati de o replica indiferenta : "Asa, si?!"

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru că petrecem mai mult timp povestind despre ele decât petrecem încercând să facem ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. @C.L.M.:cei care ar trebui sa ia masuri sunt prea ocupati cu mentinerea problemelor

    RăspundețiȘtergere
  5. @Costin: nu e mai usor asa? azi sa treaca, apoi maine om vedea...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Zodrac: e corecta afirmatia ta.spre ex, tu ce ai facut saptamana asta? in acest sens, bineinteles

    RăspundețiȘtergere
  7. Am reușit să ajut patru tineri, fără foarte mare experiență dar cu dorință de afirmare, în sensul că i-am angajat și le-am dat o șansă de a câștiga mai mulți bani(sprijinind puterea de cumpărare) și de a învăța foarte multe într-un domeniu cu foarte mare viitor și-ntr-o companie serioasă. Pe scurt am sprijinit tinerii să înceapă un drum în viață. Mi-a luat mult mai puțin timp să fac asta decât mi-a luat să-ți scriu ție. Spune-ne tu ce ai făcut în afară de vorbe.

    RăspundețiȘtergere
  8. cand toti suntem deosebiti nu ne putem diferentia :))
    Raspuns: pentru ca pramatiile sunt multe si detin puterea?
    Am inceput sa ne valorizam acolo unde speram sa fim apreciati, in Romania nu-ti mai vine sa spui decat "pentru ce sa ma zbat? cand e coada de cei ce asteapta sa-mi dea in cap, sa nu mai am capul itit din multime."

    Haosul...e a doua oara azi cand spun asta, crestem ceea ce hranim. In cazul nostru, pentru ca ii hranim pe politicieni.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Zodrac: ai facut asta pt ca esti angajat si platit sa faci asta. asta ti-e meseria. nu ai renuntat nici nu ai pierdut nimic. "foarte multe", "foarte mare", astea-s cuvinte ce le folosesti cand ajuti pe cineva sa intre la NASA sau la Langley.
    eu am gandit si am simtit pt Romania. si am scris. nu e "foarte", dar e ceva. si am facut-o in putinul meu timp liber

    RăspundețiȘtergere
  10. @Cleo: mi-e ciuda. exact. ciuda am vrut sa spun pt cea asta e cuvantul ce descrie cel mai bine ce simt. deci mi-e ciuda ca oameni ca tine sunt obligati sa traiasca tacut si smeriti, din cauza pramatiilor care nu merita nici un glonte

    RăspundețiȘtergere
  11. de asta suntem în rahat până în gât că nu știm să apreciem nimic. Am riscat că am dat încredere oamenilor fără experiență, dar tineri și cu potențial în dauna celor cu experiență cu care mă duceam la sigur. Prin asta mi-am riscat locul de muncă, dar poate știi tu mai bine. NASA și Langley te caută ei și crede-mă e mai ușor să ajungi acolo decât să te angajezi fără experiență. Toți gândim și simțim bine pentru că nici unul nu dorim răul țării. Eu ți-am dat un exemplu de fapte tu mi-ai dat vorbe. Pune-le în balanță că tu știi mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  12. lasa-ma atunci cu vorbele mele, si fa tu treaba acolo

    RăspundețiȘtergere