sâmbătă, 9 iulie 2011

Drum spre munte, drum spre mare...

         Aud la radio (din nou) ca drumul spre munte e blocat, la fel cel spre mare. "Inarmati-va cu rabdare, cozi de cativa km, etc...". Cat e de placut sa ai un week-end liber si sa ti-l petreci in mare parte in trafic, la 35 de grade celsius?
         E la fel de cand ma stiu. Vara e asa, cica se lucreaza, iarna e asa, cica i-a luat pe nepregatite zapada. Poate doar pe vremea lui Ceasca se circula mai bine, azi masinile cu  numar par, maine cele cu impar.

7 comentarii:

  1. :) ma gandesc ca maine plec si eu la mare....bine ca nu-s decat vreo 120 de km...Eu cred de ceva vreme ca autoritatile nu cunosc anotimpurile si specificul fiecaruia....ei cred ca se ghideaza dupa alt instrument cronologic...:) Numai bine Raul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare Raul

    Asta-i lumea a treia , ce să-i faci , bine că măcar suntem cei mai tari la maşini scumpe şi deaceea avem aer condiţionat ! Asta e ! nu dăm destul pe rovignetă încât să le mai rămână pentru şosele .Ar trebui să nu mai dăm deloc pentru că nu văd sensul .

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alice: 120 de km, mai bine ii faci cu bicicleta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Sorin: ce bine, ai zis, lumea a treia... am vazut niste sosele din africa, sunt perfecte....

    RăspundețiȘtergere
  5. unde stau eu in franta e oras de tranzit spre mare. adica toti francezii din nord, belgienii, olandezii, nemtii, toti trec pe aici. niciodata nu e aglomerat. si nu-i decat o banda pe sens

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa mergi cu masina, pe ruta Bucuresti constanta sau Bucuresti Brasov iti trebuie un tub de calmante si obligatoriu sa iti blochezi usile si geamurile, sa nu iesi din masina si sa le aplici o buna bataie muncitorilor care dorm in coada cazmalei. In rest, munca made in zimbabwe

    RăspundețiȘtergere
  7. @Costin: Si ai spus o ruta scurta... da sa mergi de bucuresti la satu-mare?

    RăspundețiȘtergere