vineri, 21 iunie 2013

Cum functioneaza Posta la rusi

                                                                                    

6 comentarii:

  1. Hehehehe pupa-i-ar tata pe toti ca dragi imi sunt! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ha ! Ha ! Zau, prima oara amcitit titlul gresit,Cum functioneaza PONTA la rusi, si chiar ma pregateam sa citesc o analiza chiar serioasa de comportament comparativ al PSD-ului in relatiile de politica externa ale acestui partid din Romania cu URSS-ul, asa cum fusese sub dl Iliescu si asa cum se va dezvolta in continuare sub indrumarea dl Ponta !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. erata: cu Rusia, desigur, nu cu URSS-ul, zau, efectiv nu ma pot obisnui...adica de ex eu cand zic cuvintele rus sau Rusia, ma gandesc automat la teme culturale, nu ma pot gandi la Rusia ca la un stat, ala a ramas in capul meu, de cand am invatat eu sa citesc (in cazul meu, inainte sa merg la scoala in ziare) tot URSS-ul

      Ștergere
    2. Nu stiu cum functioneaza Ponta la rusi, dar la romani, rau de tot.

      Ștergere
  3. La romani nu e mare diferenta. Cand trimit pachete acasa, posta germana are contract du DHL si le livreaza promt, la domiciliu. Am trimis doua scrisori unei prietene, una pe 29 mai si alta pe 13 iuni si nu a primit niciuna. Cam asa functioneaza ca eu i-as lua pe aia de la posta de o aripa si i-as zvantura ca elicopterul. Cand ii trimit fiului, ajunge un plic in 4 zile. La brasov nici dupa o luna. Cand imi trimite fiul meu mie, ajunge scrisoarea dupa 2 saptamani. Pai sa ne te enervezi pe toti magarii care au vandut Posta Romana unora si le-au acordat exclusivitate?

    RăspundețiȘtergere