joi, 20 iunie 2013

O vorba

            Intr-o oarecare legatura cu articolul precedent, era o vorba pe care vreau sa v-o reamintesc. Mai tineti minte cum era mai demult, ce tineri si frumosi eram, mai ales eu, iar acum suntem batrani si ... mai ales voi...

12 comentarii:

  1. Pai parca eram de-o varsta, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hai tu, cà nu suntem bàtràni incà!....eram timidà, inconstientà de calitàtile bune pe care le aveam.. legat de aspectul fizic, aveam tot timpul ceva ce mà nemultumea, nu tinea faza cu "frumusetea interioarà"... cu bàietii eram mai mult "in ràzboi"... Azi, zàmbesc cànd mà gàndesc la perioada aceea fàrà multe griji! Am fàcut si greseli, da' sunt normale si nu "pàcate".. Am ajuns la concluzia cà depinde cu ce ochi vezi anumite locuri, fapte, persoane ca dupà aceea sà-ti formezi echilibrul interior! na, cà m-ai fàcut nostalgicà!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine sa fim nostalgici uneori, se mai odihneste creierul.

      Ștergere
  3. ha ! Ha ! Chiar voisem sa scriu sub comentariul anterior ceva de gen, vai, dar ce batran se simte Raul, si eu care mai mereu il considerasem chiar mai tanar...sau poate chiar si mai imatur decat mine...ha ! Ha ! Asta la sfarsit am adaugat-o mai mult ca sa nu-ti iei prea mult nasul la purtare in legatura cu un posibil compliment referitor la tinerete decat ca asa ar fi sau asa as crede eu la un nivel mai obiectiv !

    RăspundețiȘtergere
  4. Tin minte, am memorie foarte buna. :)))

    RăspundețiȘtergere