vineri, 24 mai 2013

Vara, iarna sunt pe val

           Ascult radio, in timp ce fac cate ceva prin casa. Nu e nu stiu ce, vreo 10 piese care se tot reiau, dar mai aud o stire. Melodia Iarna pe val se difuzeaza des, inca e in topuri, chiar daca suntem la inceput  de vara.  M-am intrebat oare de ce. Pai pentru ca toata iarna s-a difuzat Eu vara nu dorm.

10 comentarii:

  1. Noroc ca eu ascult doar Guerilla :) Cel putin la servici, ca acasa nu ascult radio deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cam falimentar si postul asta.Chiar o duce rau de tot si ma tot intreb de ce pentru ca a inceput sa joaca rolul lui Discovery .Toata lumea spune ca asculta doar Guerrila iar el moare incet dar sigur din lipsa de audienta . Cred ca explicatia este chiar mai simpla.Nu stiu cum dar au promovat in functii de redactor sef programe tot felul de topi si toape.E simplu, nu?

      Ștergere
    2. Guerilla se adreseaza unui public care nu este atat de numeros precum publicul Kiss FM sau RadioZU. Dau muzica ce nu este atat de comerciala precum la cele enumerate...

      Eu prefer Magic FM (asa sunt eu, mai romantic) si chiar National FM (asa sunt eu, mai patriot) :))

      Ștergere
  2. Melodiile se reiau des datorita caselor de productie care au contracte cu anumite posturi de radio sau fac parte din aceleasi trusturi cu acestea.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. eu chiar ascult doar Radio Guerilla, au muzica cea mai misto
    2. Raul...inteleptul isi face vara sanie si iarna caruta :) Q.e.d.
    Cuvânta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu punctul 2 al lui Cuvanta. Chiar asata voiam sa comentez si eu...cred ca aceasta activitate e bazata pe pildele greierelui si furnicii, care e ceva oarecum asemanator cu proverbul scris de Cuvanta, plus care se potriveste ca indemn unor artisti si fani ascultatoori de artisti sa nu fie numai asa ca greierele, ci sa fie si ca furnica, adica sa se gandeasca din timp, asa cum fac proprietariii si contabilii acelui post de radio, si la treburile complicate financiare, etc, cf si comntariului de mai sus al lui Cristi...adica nu trebuie sa te astepti numai asa la ceva total placut cadou in continuu fara nici un sacrificiu din partea ta. Este de fapt ceva ff educativ moral, si pt asta postul de radio Guerilla chiar trebuie aplaudat, pt ca isi indeplineste si un rol de educator moral al publicului, nu doar de entertainer de public.

      Ștergere
    2. Pai la radio nimeni nu lucreaza! :))

      Ștergere
  4. :) Ce ti-e si cu artistii astia! Sunt mereu in contratimp. Dar toamna si primavara, ce canta, ca acum chiar sunt curioasa? Si ce radio asculti tu, cu 10 piese? Sigur nu e un cd-player oru mp3- player?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu spun, ca ma fac de rusine, dar intre Europafm, Kissfm, Profm, ca astea merg bine aici.

      Ștergere
  5. Mamaaa, a ajuns sa ma exaspereze melodia asta... mi se basica pielea cand o aud. Eu ascult matinalul de la ZU!, Buzdu si Morar sunt sper tari... si dupa aia ascult cam toata ziua Radio ZU... dar intr-adevar, au cateva melodii pe care le repeta si pe care pur si simplu nu le mai pot auzi... ma ataca...

    RăspundețiȘtergere