miercuri, 15 mai 2013

Soc! Vezi aici!

            Am intrat pe StirileProTv sa vad ce se mai intampla prin tara. Si vad urmatorul titlu: fabulos-un-barbat-se-urca-in-copac-iar-ursul-o-ia-dupa-el-vezi-ce-face-pentru-a-scapa-de-urs-video. Am intrat, normal, sa stiu si eu ce e de facut cand te ataca ursul, sa vad de ce e capabil omul in situatii extreme. Am vazut doar de ce sunt capabili stiristii, cat de mult pot minti, cat sunt de nesimtiti si de ticalosi. Ia uitati-va si voi aici si spuneti-mi ce a facut omul.

13 comentarii:

  1. Eu am incetat sa mai intru pe site-uri de stiri... de orice fel. Tocmai din cauza titlurilor de genul asta... Au tabloidizat pana si stirile care ar trebui sa fie serioase.

    Plus ca sunt infestate pana la refuz cu reclame d-alea de nu stii cum sa le inchizi...

    Odios... Dar se pare ca asta vinde, asta face trafic... asta aduce bani. Tara lu' Papura Voda... ca ma apuca iar spumele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca asta e solutia, sa nu mai intram pe site-uri, sa spunem celorlalti sa nu mai intre, sa se puna praful, sa dispara.

      Ștergere
  2. Pai omul probabil ca si-a udat nadragii dar asta nu se vede in filmare.Daca titrau "cat de sus se poate catara un urs ca sa prinda un om" te mai uitai?:)

    RăspundețiȘtergere
  3. A fluierat (se aude chiar la început )şi probabil a şi ţipat dar din cauza distanţei nu se aude în clip . Oricum ar fi ceva a speriat ursul altfel nu renunţa , cred eu .

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce nu inteleg eu e: cum poate sa-ti arda sa filmezi cind omul ala e in asa necaz? Si mai erau si doi (cameramanul nu cred ca vorbea singur)!
    Luam frate niste bete si bateam in gardurile alea sa fac galagie sa plece ursul!
    Doamne, ca mare iti e gradina!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma abtin :) Nu de alta, dar nu intru pe siteuri de rahat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Rahat! Au scos videoclipul!
    Cuvanta

    RăspundețiȘtergere