sâmbătă, 18 mai 2013

Despre ce mint femeile

             Cititi un studiu care arata unde mint cel mai mult femeile.

7 comentarii:

  1. Rudolph Aspirant a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Despre ce mint femeile":

    Ha ! Ha ! Cred ca articolul asta o sa-i placa acelui recent comentator Anonim care e dezamagit de femei si comenteaza cu diverse cuvinte amare despre ele pe blogul lui MV si pe blogul tau. Dar desigur ca in esenta lui acest articol este unul tipic de revista feminina contemporana in care femeile sunt facute sa se simta atat curioase in legatura cu ele insile si semenele lor, plus sa se simta oarecum vinovate de diverse, lucru care se stie ca este baza eduucatiei de tip manipulativ asupra cuiva manipulabil, de obicei imatur si/sau narcisist, (deci grup target primar- femeile adolescente si /sau relativ tinere), pt a-si reforma comportamentul prin achizionarea de diverse produse carora li se face reclama concomitent in revista respectiva. Asemenea studii legate de chestii aparent incitante, gen mici vicii sau chiar pacate capitale, minciuna, lenea, furtul, adulterul, etc, etc, astea sunt chestii vechi de tot care se stiu ca atrag atentia cat si sentimente mai intense, deci e total chestie de promo, nu e o chestie util informativa la ceva anume, e doar pt reclama si vanzare, adica ce iti foloseste te ca om, fie de sex masculin sau de sex feminin sa stii ca atat la suta din femeile (de care varsta, din ce cultura, din ce profesie, etc ?) mint in legatura cu asta si cu aialalata ? Cu ce te ajuta pe tine ca om acesta informatie ? Pe mine personal nu ma ajuta cu nimica, de exemplu, dar nu cred ca e din cauza ca nu ma intereseaza asa de mult femeile pt ca as fi gay, pur si simplu nu ma ajuta de ex in mod concret pt ca sa stiu cum sa relationez mai bine cu Anneline, de exemplu, sau cu alte femei colege de serviciu, sau cu prietna mea cea mai buna, etc, adica pur si simplu este un articol total inutil. NIci nu mai vorbesc ca denumirea de "studiu" este una exagerata, deoarece am dubii deosebit de mari in legatura cu calitatea acestui studiu, care e de fapt un survey cu self-raportare, care se stie cat de distorsionata poate fi atata expres cat si ne-expres.

    Acum, de ex daca s-ar face un studiu cu testul standardizat si validat MMPI in populatia generala, luand asa grupe reprezentative de femei, si/sau barbati, ca sa se vada cati la suta din acestia au un scor al minciunii ridicat, si daca s-ar face asta in mod cat se poate de riguros, testul fiind validat pe mai multe culturi si niveluri de educatie, atunci poate asta ar aduce ceva informatii in legatura cu gradul de minciuna care exista intr-un grup social anume, si s-ar putea poate face si studii in timp, sau studii comparative intre grupe de varste si de educatie diferita, de profesii diferite, etc, asta poate ca ar aduce ceva informatie interesanta plus de scandal si mai mare, de ex daca s-ar determina ca in grupul persoaneleor feminine de tip politician un procent mult mai mare indeplinesc criteriile pt af mincionoase decat in grupul femeilor casnice, care la randul lor poate mint mai mult deca femeile care sunt profesoare de exemplu, cine stie ? Adica poate asa ceva te-ar interesa mai mult, cine stie, ca sa stii cu cine doresti sa te imprietenesti, sau in care directie sa iti orientezi cariera ta profesionala, ca poate unor le/ar face placere sa fie inconjurati de femei care sunt bune mincinoase, cine stie ?


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am copiat comentariul din mail, nu a aparut pe blog. Cui i-ar place sa fie inconjurat de femei mincinoase? Probabil unui mincinos, sa se simta provocat de concurenta.

      Ștergere
    2. Ha ! Ha ! Pai crezi ca nu exista barbati carra sa le placa acea zicala de gen "minte-m adar minte-ma frumos", sau in relatii oarecum in care unul doreste sa-l aiba l amana pe celalat, chiar se prefera sa exste minciuni in legatur a cu care unul il poate santaja pe celalat, adica exista si utilitati pragmatice legate de asta..adica nu zic ca este ceva ideal, dar face totusi parte din experient aumana, adica ce naiba, ca nu e nimeni asa perfect, unor achiar le place sa-i manipuleze pe altii si altfel nici nu stiu sa relationeze, si culme ae ca si altora le place sau l econvine l aun anumit nivel sa fie manipulati de altii pt ca ii scuteste de anumite responsabilitati, EXACT cum spune Gabriela mai jos. Adica lumea mai e sii lenesa si duplicitara, si nu e asa un capat de tara, e si pt ca e mai relaxant uneori si poate fi si util l anivel pragmatic, adica scuteste anumite eforturi inutile, faciliteaza si niste negocieri, etc. DEsigur, nu m apricep eu personal al niste niveluri asa de complicate, dar tocmai de aia eu nu am foost niciodata bun de politician sau sa fi fost deosebit de interesat de a fi popular in diverse colective, etc, tocmai pt ca imi dadeam seama de acest efort imens de diverse minciuni pe care trebuia sa le zici, etc, desi nu era ceva rau intentionat, era spre binele oamenilor, plu sera ceva educativ !!! Ha ! Ha ! Stiu ca suna total aiurea, dar nu am vrut sa fiu rau, dar zau, mai e si zicala aia sacul cu petecul, adica unii carora le place sa fie mintiti si se asociaza cu aia carorar le place sa minta, si asta e, nu ai ce sa le faci.

      Ștergere
  2. Femeile si barbatii mint in aceeasi proprotie, doar ca in maniere diferite. Daca femeile reduc la jumatate numarul fosterlor prietenii- relatii cu alti parteneri, barbatii amplifica la dublu numarul cuceririlor lor. :) Interesant. Vezi, de asta relatiile cuplu sunt mai echilibrate, pentru ca aducand totul la un numitor comun, lucurile merg bine. :)
    Si barbatii si femeile mint. Uneori minciuna e de protectie, sa salveze dintr-o situatie, alteori ca sa creeze o falsa, pozitiva impresie asupra interlocutorului. Motivele sunt diverse. Se considera minciuna un adevar spus pe jumatate sau chiar o tainuire. E un subiect complicat. In general mint persoanele care nu isi pot asuma consecinta propriilor fapte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit putin comentariile de la articol, majoritatea barbatilor spun ca femeile mint asa cum respira...:))

      Ștergere
  3. Despre ce mint femeile cel mai des ?! Pai, cel mai des mint despre ceea ce sunt ele : materialiste, curve, fara suflet, etc. Adica, se bat cu pumnul in piept ca nu sunt asa, apoi peste 2 ore se lasa facute posta de vreo 5 insi.... Si iar, si iar...

    Asadar, mai e ceva : ipocrizia. Dau dovada din plin de asa ceva. Jegurile....

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ar fi m ai interesant sa stim despre ce subiecte anume spun femeile adevarul. :) De ce sa nu vedem si partea buna a femeilor? :)

    RăspundețiȘtergere