joi, 25 octombrie 2012

Spitalul ca o loterie masluita

          Daca se intampla ca un copil sa moara la spital, spunem ca e soarta, sau ghinion, sau intamplare. Daca asta se intampla aproape in fiecare zi, eu zic ca e nesimtire, neglijenta, crima, bataie de joc, etc, etc.
          Nu vreau sa ma gandesc ce simt parintii care isi duc copiii la spital si-i iau acasa morti. Sunt multi, prea multi pentru 2012. Sa nu poti salva un copil e una, sa condamni copii la moarte punandu-le un diagnostig gresit e cu totul altceva. E pacat, sunt copii, nu au nici o vina. E pacat ca cei din ministere dorm linistiti si ca le merge pe gat ceafa de porc platita cu viata copiilor. E pacat ca unor astfel de cazuri li se aloca 30 de secunde, intre stiri cu nebuni, hoti si violatori, in timp ce stam la coada la moaste cu zilele, in timp ce ne uitam gura casca la emisiunea ipocrita a lui Maruta, in timp ce afirmam ca Romania e minunata.

2 comentarii:

  1. Din pacate aici te aprob. Romania era acum cativa ani in statistici printre primele tari europene, daca nu chiar prima, la cifra neagra a mortalitatii infantile. Si asta si din cauza gravidelor care nu-si fac analizele in sarcina. Am auzit si de copii decedati din vina medicilor dar mai rar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine zis raul.Din cauza unui apetit pentru educatie atat de scazut ca tinde catre zero, o sa asistam si nu folosesc aiurea cavantul, la tot felul de drame in tara asta . Unii sunt prea nesimtiti, altii inconstienti, foarte multi extrem de delasatori si prea multi hoti in libertate .

    RăspundețiȘtergere