miercuri, 10 octombrie 2012

Sanatate din China la Cluj

            Cineva pasionat de cultura chineza exprimata intr-o maniera sportiva mai blanda, in arte martiale si in exercitii pentru sanatate (A MINTII, in special, asa ca, fiti ochi si urechi) mi-a recomandat (vedeti cum au grija de mine prietenii mei) Seminariile TaiJi Quan stilul Chen, ce vor fi la Cluj in perioada 9-11 noiembrie.
                                                                             
            Eu ii admir pe baietii astia. Nu numai pentru ca tot ceea ce tine de cultura chineza mi se pare foarte  bine calculat si gandit, benefic si modest, ci si pentru ca au ales o varianta constructiva sa inlocuiasca timpul ala maladiv in care stam si ne imbolnavim de stres. Daca ar fi sa descriu succint, as spune asa: sport fizic ce te ajuta sa descoperi puterea mentala din tine. Plus ca da bine la prieteni si la femei.
            Daca va intereseaza sa bateti stresul cu armele lui, sa va folositi energiile pentru evolutie, sa semanati cu |Bruce Lee sau cel putin sa faceti miscare sanatoasa dupa metode chinezesti, intrati aici, la Seminariile TaiJi Quan stilul Chen.

             Si ca sa vedeti despre ce e vorba, sa nu credeti ca va indemn la spart caramizi cu capul sau la practici oculte, aveti si o demonstratie.
                                                                        
              Daca nu se intelege de pe afis, datele de contact sunt:
              
                     Asociatia Romana de Taiji Quan Stilul Chen Traditional – tel. 0747 600 797
Ligia Florea – tel. 0744 818 762
Contact : improve@taijiinstitute.com          

              

2 comentarii:

  1. da, sa vezi ce succes vei avea la femei cind o sa le spui ca tu tre sa te culci devreme ca a doua zi la 5 trebuie sa fii in parc sa faci Taiji Quan Stilul Chen Traditional :D

    RăspundețiȘtergere