duminică, 13 mai 2012

Romania sau nu?

            Ma smiorcaiam cuiva din tara ca m-am saturat de strainatate si m-as intoarce in Romania. Drept raspuns mi-a trimis un mail de incurajare, cu urmatoarele fotografii:




            Si m-a incurajat. Sa ma intorc in Romania si sa nu ratez cumva epoca asta, pentru ca asa ceva se vede doar o data la 1000 de ani. Adica acum 1000 de ani si in ziua de azi.

8 comentarii:

  1. Raul, tocmai zilele astea inca 2 prieteni de-ai mei pleaca din tara. Cu gandul de a nu se mai intoarce.
    Nu o spun ca argument de urmare a "tendintei", doar ca ilustrare a faptului ca in tara nu se simte asa de rau dorul de Romania. ;)
    Decizia ai sa o iei tu singur, dar e bine sa fii in cunostinta de cauza ca lucrurile par inca mai rele si nu ameliorate.
    Nu mai bine incerci intai o vacanta in Romania si apoi cantaresti inca o data situatia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. abia m-am intors din Romania. eu nu sunt un oportunist. nu sunt numai dupa bani. la mine conteaza si starea de spirit sau cum te simti intr-un anumit loc. desi carcotesc mult aici pe blog, iubesc mult Romania, cu tot ce e in ea.

      Ștergere
  2. Fotografiile nu sunt reprezentative pt tara, sunt chiar facute la misto. Probabil cei care fac asemenea fotografii emigreaza si se plang apoi ca e greu si acolo, ca zambetele sunt artificiale si oamenii prea politicosi.
    Plecati mai oameni buni, dar nu mai ponegriti locul care v-a tinut atatia ani, ca e ca si cum ai denigra-o pe maica-ta doar pt ca nu e Nicole Kidman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. care fotografii sunt la misto? vrei sa spui ca-s regizate? eu nu cred. Asta e Romania, hai sa recunoastem realitatea.
      nu denigrez tara, o iubesc, chiar daca carcotesc mult aici pe blog. si la cea mai mica intentie de schimbare m-as intoarce acasa sa pun umarul.
      si da, plecam pt ca nu acceptam ca statul sa ne ia si ce nu avem, pt ca vrem masina buna si casa nu in rate, pt ca vrem familie si copii, pt ca vrem sa intelegem de ce altii pot si noi nu.

      Ștergere
  3. bai, cred ca am scapata ceva ... Unde esti si cita vreme? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai, sa ne-ntelegem: sunt in Franta. in pauze mai trag cate o fuga in Austria. in mod normal pana in iarna, dar nu stiu ce are in cap noul presedinte, asa ca...

      Ștergere
  4. Ce fotografii...vai de capul nostru. Si astea sunt cateva din sutele care mai exista cu tot felul de prostii.
    Dar totusi, pe langa astea, compenseaza frumos cele cu natura, cu peisajele superbe si cu centrele vechi:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fireste, Romania e minunata. cred ca daca reusesti sa accepti „prostiile” ca situatii amuzante, un fel de comedie, chiar poate fi ok

      Ștergere