miercuri, 16 mai 2012

Raul Rual si Yurek, zis Robotul

           Undeva in Google apare asta:
           Blog | Raul Rual Rurual wtf
chilaxing.com/social_blog_details.php?... - Traducerea acestei pagini
Wtf kind of name is Raul Rual whatever... this is the second time I have heard this name. Wtf kind of mother would name their child raul rual rurual. I fucking give ...

           So, take it easy. Stiu/sper ca nu e despre mine, dar am mai fost intrebat de unde vine Raul Rual. In Dublin am avut un prieten polonez. Un tip super, de vreo 50 de ani, vopsit blond, corp atletic, macho, care avea o tija metalica in picior ce scartaia la fiecare pas. Colegii ii spuneau Robot. Yurek nu vorbea engleza. Tot colegii irlandezi il trimiteau la magazin cu un foaie pe care, chipurile, era lista de cumparaturi. De fapt pe foaie erau scrise tot felul de propuneri indecente si de porcarii, pentru ca in magazin vindeau doua tipe dragute. Si ma suna din magazin sa-l ajut: „Rual!!!” Nu putea zice Raul. Oricat am incercat.
           In onoarea Robotului si a prieteniei lui, sa fie Raul Rual.

8 comentarii:

  1. :)) Saracu' ! Super tare prietenii, ca doar pentru asta sunt, sa te ajute.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa traiasca si el si sa traiesti si tu.
    Imi amintesti ca au venit odata americanii (prin 2008) sa ma intrebe daca e adevarat ca cel mai politicos mod de adresare fata de un director roman e "Nea Caisă" si faţă de o femeie "fă". Asa le spusese un muncitor roman ca e obiceiul la romani (nu au vrut sa-mi spuna numele lui, dar eu banuiesc ca e Ion Buca de Aur).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) la Ioan m-am gandit si eu. pe el il cunosc mai bine.

      Ștergere