sâmbătă, 19 mai 2012

Ms Bean forever sau ce sa nu faci in aeroport

            Cat de Bean trebuie sa fii ca sa faci asa ceva cand te plictisesti? Si ce curaj are cand pune arma jos!

                                                                                       

7 comentarii:

  1. E un actor fenomenal de comedie. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu filmele lui am crescut. pt ca trebuia sa aleg intre el si Vacanta Mare

      Ștergere
  2. Mie imi place si relatia lui cu ursuletul de plus !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai omul nu e facut sa fie singur...

      Ștergere
    2. Sunt total de acord cu tine la nivel educativ moral social, desi pe de alta parte eu personal nu pot sa uit niciodata cum a rostit dl Marlon Brando fata de d-na Anna Magnani acel citat din scriitorul american Tennesse Williams, "we are all sentenced to solitary confinement inside our own skins, for life", in filmul The Fugitive Kind, (1959, r dl Sidney Lumet, scenaristi dl Tennessee Williams, dl Meade Roberts), bazat pe piesa d-lui Williams, Orpheus Descending.

      Ștergere
    3. P.S. Cred ca mai de mult, pe blogul lui Intuneric, plasasem acest citat in mod gresit in filmul Night of the Iguana, (1964, tot bazat pe o poveste a d-lui T Williams, regia dl John Huston), cu dl Richard Burton posibil rostind acel citat fata de d-na Ava Gardner, si efectiv m-am simtit obligat sa corectez confuzia posibil creata...pe mine m-a frapat acel citat si semnificatia lui fata de persoana care il rostise, care chiar ar fi putut teoretic fi redata in mod cu adevarat maiestrit si efeicient-competent atat de dl Brando, cat si de dl Burton, plus efectiv am o admiratie deosebita pt talentul atat al d-lui Marlon Brando, cat si al d-lui Richard Burton, efectiv dincolo de absolut orice posibila atractie erotica din partea mea, (pe care eu personal nu as indrazni sa mi-o manifest nici macar la nivel de fantezie fata de acesti 2 actori, pt ca, desi amandoi, desigur atat star cat si sex symbol universal, pur si simplu nu mi se pare ca se preteaza unor facile fantezii sexuale, cum ar putea de ex dl Johnny Depp, sau dl George Clooney, si ei actori deosebit de talentati, dar aflati in cu totul alt fel de relatie cu camera de filmat, cu propria lor profesie, si cu noi, spectatorii lor din aceste timpuri curent contemporane..plus ca, desigur, mie personal mi-ar fi frica si sa nu se supere sufletul d-nei Elizabeth Taylor pe mine personal, daca as indrazni asa ceva fata de dl Richard Burton, sau sa se enerveze insusi sufletul d-lui Marlon Brando pe mine, si sa imi tina un discurs politic educativ pertinent in acest sens !)

      Ștergere
    4. Wow ! Am gasit un film mai putin cunoscut pe care nu il vazusem si de care nu stiam, Reflections in a Golden Eye, (1967, r John Huston), in care joaca dl Brando alaturi de d-na Elizabeth Taylor, in rol de sot-sotie, film care inteleg ca nu a avut un succes deosebit de public la acea vreme ! Multumesc pt aceasta ocazie deosebit de placuta, abia astept sa vad acel film acuma (mai ales ca am citit pe wikipedia ca e si cu tema de posibil interes istoric cultural despre "gay in the military"...si asta NU e vreun promo pt nimic politic pertinent Romaniei, decat poate pt Turcia si RP Chineza, pt ca problema "gay in the military" e acum rezolvata aproape integral la nivel de alianta NATO minus Turcia, si 4/5 membri permanenti cu drept de veto in UN Security Council minus RP Chineza).

      http://www.youtube.com/watch?v=Y9YhKIpZPt8&feature=endscreen&NR=1

      Ștergere