miercuri, 23 mai 2012

La vara, sa ne-amintim de iarna

            Am uitat rapid cei 4 metri de zapada din iarna trecuta. Am uitat si de cei morti atunci. Am uitat si de batranii ce se credeau ingropati de vii.
            Am uitat noi, cei care nu prea putem face, dar au uitat ei, cei care ar trebui sa faca. Jumate din tara a fost la un pas de dezastru. A nins mult, e drept. Dar au lipsit si niste parapeti, niste copaci, niste para-vanturi. Cel putin pe langa drumurile principale, sa poata trece salvarea si pompierii.
            Doar peste cateva luni va veni din nou zapada. Nu putem sti daca mai multa sau mai putina. Si vom striga iar ca natura ne omoara, ca Dumnezeu ne-a uitat, ca suntem blestemati.
            Cum era vorba cu sania facuta vara si carul facut iarna?
           

10 comentarii:

  1. Natura ne omoara fiindca e in... natura ei evolutionista sa scape de exemplarele debile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa inteleg ca daca te trezesti dimineata ingropat sub zapada esti debil? :))

      Ștergere
  2. si cum era balada aia cu greierele si frunica?

    RăspundețiȘtergere
  3. E an electoral, lumea se gandeste numai la alegeri. De obicei zapada la noi vine prin surprindere, mai ales in ianuarie. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact, astia prevad sfarsitul lumii, dar nu pot anticipa prima zapada

      Ștergere
  4. Statistic , ne mai intalnim cu o iarna la fel de grea , peste 40-50 de ani . Ca si cu un eventual cutremur . Realitatea este cea care poate da orice statistica peste cap .Sa ne pregatim , deci ! Noi, sufleteste ...ca ei ..arunca banii pe afise electorale .

    RăspundețiȘtergere