sâmbătă, 12 mai 2012

2xCristian: Leana si Gog - judecati emise dupa razboi

            Cum era de asteptat, e plin netul de comentarii despre finala Romanii au talent.
            Multi isi dau cu parerea, putini stiu ce vorbesc. Sa spui ca nu e greu sa rezolvi cubul rubic, ca e vorba doar de putina munca, e o rautate motivata de invidie. Sa spui ca Gog face trucuri ieftine si ca toti le stiu e o prostie. Sunt curios cati dintre cei care isi dau astfel cu parerea au doborat vreun record mondial. Sau pot nimeri o furculita din sertar legati la ochi.
             Cristian Leana e genial. Un tip destept de simplu.
             Andi Moisescu a spus un adevar mare, dupa numarul lui Leana: asa sunt tratati cei care isi folosesc creierul in Romania.

10 comentarii:

  1. Intr-adevar, comentariul lui Moisescu a fost extrem de pertinent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e bine ca unii mai spun lucrurilor pe nume, din cand in cand...

      Ștergere
  2. Ah aceaiasi poveste care pe mine a ajuns sa ma scoata din minti.Lumea asta e plina ochi de "destepti" care nu stiu din ce motive nu se manifesta decat prin astfel de lucruri.Si apucatura asta de a nu suporta valoarea cuiva e atat de veche incat ma tot intreb cum poti perpetua prostia asta .Au unii un apetit nemasurat de a terfeli tot ce nu sunt in stare sa inteleaga.Poate nu degraba zicala"vulpea cand nu ajunge la struguri, tipa ca sunt acrii"Un mare ignore dat acestora cred ca e cel mai bun lucru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. repet, fiecare face/spune ce stie. hai sa zicem ca au fost altii mai talentati ca si Gog. asta nu inseamna ca ce face el e simplu sau ieftin. ai spus bine, nu sunt in stare sa inteleaga, ii depaseste, se simt complexati si instinctul animalic de autoaparare intra in actiune.

      Ștergere
  3. Totusi 120000 iepuroi pt niste trucuri care tin de indemanare e cam mult, mai ales ca omul e sustinut de niste firme.
    Eu nu ma uit la emisiuni de genul acesta, toate sunt regizate, slabe calitativ si pline de scamatorii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ce spuneam, in ziua de azi asta inseamna talent, sa stii profita de sansa. e un concurs si cei mai buni, la modul complex, castiga. ca si in sport.

      Ștergere
  4. Am ramas placut impresionat de cele spuse de Andi! Superb om, superb caracter :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Baiatul cu Rubik-ul are o minte sclipitoare. Sper sincer sa obtina o bursa in strainatate, fiindca ramas aici se va plafona intr-un sistem educational care nu-i ofera nici o provocare si apoi intr-un sistem profesional care nu-i va oferi nici o recompensa.
    Despre celalalt, mentalistul, prefer sa nu ma pronunt, fiindca eu nu cred in lucrurile pe care nu le vad, asa-s eu, mai Tomitza Necredincioasa. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un tip ca Leana se naste rar. pacat de sistem, asa cum zici.

      Ștergere