marți, 26 aprilie 2011

Provocati-va!

           Provocati-va voi insiva!
           E un indemn util oricarui om, cu atat mai mult noua, romanilor, pentru ca uneori parca ne miscam si gandim cu incetinitorul, ca nu cumva sa ne observe cineva sau sa observam ceva si sa fim provocati.
           Provocarile inseamna evolutie. Inseamna sa intelegi ca detii o putere pe care nu ti-o poate lua nimeni, care nu e conditionata. Exista, trebuie doar recunoscuta. Si folosita.
           Ma refer la faptul de a face ceva. Orice, dar sa fie util si pozitiv. Lucruri mici. Pofta vine mancand. Va garantez ca veti fi stimulati si veti dori mai mult. Satisfactiile vor fi pe masura faptelor, va vor consolida ca oameni, ca oameni in societate. Veti intelege si veti crede ca se poate. Va creste speranta.
           Va fi o atitudine benefica Romaniei.

11 comentarii:

  1. :) sa stii ca provocarile sunt benefice:)

    Eu sunt pentru!!!

    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E o idee . Bună dealtfel . Dar ce facem cu cei ce ne provoacă zi de zi abătâdu-ne atenţia de la lucrurile simple şi reale ? Cu ei ar trebui să începem.

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord cu tine...eu am inceput sa fac asta de ceva vreme....rezultatele se vad, mici, dar se vad...Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. @C.L.M. provocarile sunt constructive. te ajuta pe tine, ajuta si pe altii

    RăspundețiȘtergere
  5. @Sorin: si asta e o provocare. suntem provocati sa le tinem piept si sa le demonstram ca suntem mai puternici decat ei. si ca suntem indreptatiti sa ne aparam.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fără provocări, stagnăm.
    Provocările te menţin viu, nu un mort în viaţă!:)
    Bun articol, te felicit pentru acest îndemn!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Mallynna: multumesc si bine ai venit!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Bianca: ai mare dreptate. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Traim o viata plina de provocari minore, spun si-o sustin, pentru ca suntem provocati in orice situatie sa ne depasim limitele, de rabdare, de nervi, de orice. Ideea e foarte buna pentru ca trebuie sa ne supramotivam ca sa creem ceva, si cand spun sa creem ma refer la orice lucru care ne face sa ne simtim bine, satisfacuti mai mult decat orice lucru banal.

    RăspundețiȘtergere