vineri, 1 aprilie 2011

Cele mai tari glume de 1 aprilie

          Sunt un devorator de glume bune romanesti.
          Cum azi toti se vor tine de sotii (nu sotzii, ci shotii), va fi un haos total. De regula, eu am mereu emotii pentru ziua de 1 aprilie. E ziua cu cea mai mare probabilitate sa fii lasat de izbeliste daca ai o problema. De exemplu, sora mea a nascut pe 1 aprilie. In afara de sotul ei, nimeni nu a vrut sa mearga la spital. Ea se zbatea in durerile facerii, noi radeam. Asa ca azi mai bine nu raspund la telefoane, la mail-uri, la fluieraturi pe strada. In cazul in care cineva chiar are o problema si nu reactionez, ma pot eschiva.

           Va invit la un concurs. Spuneti mai jos, in comentarii, care a fost cea mai buna gluma facuta de voi sau pentru voi de 1 aprilie. Fara promiscuitati si cuvinte murdare. Pe castigator il alegem impreuna si il iau cu mine la Nice, in Franta, pentru un week-end. (Gluma? Ma mai gandesc daca voi face si eu o gluma de 1. Poate da, poate nu.)

9 comentarii:

  1. Cu gluma ta le-ai eclipsat pe cele ce ar fi putut urma .

    Cred ca ma bag si eu dar mai inainte trebuie sa imi iasa gluma iar daca imi iese revin pe seara .
    Nu imi vine deloc ceva in cap asa putine sunt motivele ce ne-ar putea pacali.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Sorin: in ultima fraza ai mare dreptate, parca totul e o gluma imensa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate stiu eu, cea mai buna gluma de 1 aprilie am facut-o de Anul Nou.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate sunt multe realitati ce mi-as dori sa fie pacaleli. 1 Aprilie 2011 a parut doar o zi obisnuita. Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. asa deci, s-a dus si obiceiul de 1 aprilie, inghitit de cotidian. voi pleca singur la Nice, mai bine pt mine, inghetate duble, cafele mai multe, croissant mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  6. 1 Aprilie e o zi foarte urata. :))
    Tot timpul sunt pacalita... :(

    RăspundețiȘtergere
  7. @Bia: cel putin e o singura zi in an

    RăspundețiȘtergere
  8. Aici, in Norvegia, de 1 Aprilie, a murit (cu adevarat, nu e gluma) Siri skare, priam femeie pilot militar di fortele Armate de Aparare Norvegiene, in timpul unei demontratii la Maza-i-Sharif.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Siri_Skare

    http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Mazar-i-Sharif_attack

    Ulterior, in Mai 2011, tot in legatura cu operatiunile de aparare NATO-ISAF, doresc sa mentionez ca Primul ministru trandafiriu Norvegian Jens Stoltenberg (din partea partidului Laburist asa numit al Muncii al Norveigiei), omologul superior moral si ierarhic actualizat (ca a fost ales) al D-lui Victor-Viorel Ponta (care nu a fost ales de nimei ci s-a auto instalat acolo unde e), i-a cauzat TRISTETE si AMARACIUNE Regelui Norvegiei, Maiestatea sa Harald V, deoarece NU l-a lasat pe EL sa starnga mana familiilor celor 4 militari norvegieni raniti in fazele de resecurizare ale unor zone din Afganistan ce au intervenit dupa incheierea cu succes a fazei active a fazei I a Operatiei ce va fi fost ulterior cunoscuta drept Operatia Geronimo (faza activa incheiata cu succes prin indeplinirea dreapta si justa a sentintei capitale care ORICUM ar fi fost impusa, daca ar fi existat vreun proces INUTIL si COSTISITOR pe teritoriul SUA, asupra criminalului mass-murderer Usamah bin Mohammad bin Awad bin Ladin, si faza I pt. care, va reamintesc, ca au murit si Eroii militari Romani Marinescu, Lixandru, Ciobotaru si Caracuda, sublocotenenti post mortem ai MApN si Cavaleri Militari/Knights ai Romaniei, si pt care a murit si un militar Finlandez, al doilea Finlandez care moare de cand Finlanda s-a alaturat fortelor ISAF).

    Stoltenberg s-a bagat EL in fata ca sa felicite EL si sa consoleze EL familiile celor 4 militari norvegieni raniti, facandu-si EL foto-op, si nelasand-ul pe Regele Harald V sa isi exprime si dansul admiratia si simpatia directa fata de aceste familii si de Armata de Aparare Norvegiana (Forsvaret DOT no si in engleza http://mil.no/Pages/default.aspx#2 ).

    Am vazut chiar eu cu ochii mei poza regelui Harald V TRIST si poza lui Stoltenberg triumfator in mod grosolan si nepoliticos ofensator fata de familiile intristate si ingrijorate si bineinteles ca in acel moment mie mi-a crescut simpatia AUTOMAT fata de Familia Regala a Norvegiei, pe care mi-am propus sa o apar si sa contribui si eu la imbunatatirea imaginii eii in lume la fel cum mi-am propus, indemnat chiar de Raul Ghiran, cat si de memoria pierderii lui Catalin-Ionel Marinescu, Constantin-Laurentiu Lixandru, Dan Ciobotaru, Paul Caracuda, sa incerc sa fac si eu ceva cat mai concret pt. imbunatatirea imaginii Romaniei in lume (desi nu stiu daca voi reusi vreodata).

    http://555blue.wordpress.com/2011/05/14/ego-te-absolvo-gen-david-h-petraeus/

    Eu am admiratie in crestere si fata de poporul Finlandez care este de multe ori neglijat si lasat in umbra de catre presa internationala, si chiar de catre presa Scandinava, si NU AU DREPTATE sa faca acest lucru deoarece de fapt FINLANDA este tara care efectiv APARA granitele de NORD ale Europei intregi, NU SUEDIA, si NICI NORVEGIA.

    http://www.kongehuset.no/english/vis.html

    http://www.raja.fi/rvl/home.nsf/pages/index_eng

    Ca sa va distrati uite si garda regala a Regelui Norvegiei, fata de care eu am devenit recent suporter inflacarat si doresc sa o prezint la cat mai multa lume in societatea asta internationala a internetului global (uite-i aici la Paris):

    http://www.youtube.com/watch?v=AzgxfU1-R0E&playnext=1&list=PL8DCF951466299A0B

    RăspundețiȘtergere