marți, 4 noiembrie 2014

Doua explicatii

        Pauza de pe blog are doua justificari majore.
        Nu-mi plac jumatatile de masura. Recunosc ca nu m-am ocupat de blog din varii motive. Mutari, foarte multe drumuri lungi, conexiuni slabe de internet. In fine, am considerat ca e mai bine sa nu scriu deloc decat sa scriu la repezeala si sa nu pot modera comentariile. Punct. Dar pregatesc o schimbare si sper sa ne certam iar cat mai curand.
        Apoi, am avut in ultima vreme un dezgust fata de social media, vazand cat de greu este sa ai o personalitate si sa ti-o mentii. Am citit articole si comentarii scrise de niste idioti tristi, prea lasi ca sa semneze cu numele real, prea destepti ca sa taca si prea tampiti ca sa tina ritmul unei discutii. Sunt niste oameni care au impresia ca posibilitatea de a da un minus sau un plus unui text ii face judecatori supremi, desi nu sunt capabili sau curajosi sa exprime o parere proprie, mai ales daca e impotriva majoritatii. Am sters cateva comentarii, am incheiat cateva discutii pentru ca nu ajutau cu nimic.
   

3 comentarii:

  1. Aoleu, sper ca nu din cauza ca ti s-o fi parut ca te-am atacat eu la integritate (sub articolul dedicat ei) te-ai simtit dezamagit de lipsa calitatii discutiilor din blogosfera. Doar stii ca eu nu stiu sa ma exprim in scris prea bine, am facut-o si pe mama comunista, nu numai pe tine bulevardier, in acele comentarii probabil injuste. Dar zau, ma durea capul. Nu poti sa-ti dai seama cat e de studiat sub subiectul Integritate numai si de pe wikipedia, daramite de pe Google. Plus ce, daca tie si lui mama va place orasul Viena si mie nu, acum trebuie sa ne suparam unii pe altii ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Aoleu ! Nici o dezmintire ?! STIAM eu ca era vina mea ! Ca m-am enervat de atatea lectii, zau, nu am mai rezistat cand am vazut cat era de citit despre Integritate, dar stiu ca am gresit, si nu trebuia sa-mi revars nervii pe tine, ci trebuia sa studiez si sa revin cu comentarii adecvate on topic. Dar zau, dai prea mult de studiat asa la simpli cititori-comentatori ca mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rudolph, nu ai nici o vina. Eu sunt de vina, nu am timp. Dar daca m-ai ataca, mi-as face timp sa-ti raspund.

      Ștergere