joi, 17 aprilie 2014

Cand sunt Pastele Cailor

          Pastele Cailor exista. Asa ca aveti grija cand promiteti ceva... la Pastele cailor.
          Mai demult, cand ungurii si romanii se intelegeau si aveau cu totii loc in Romania si cand oamenii lucrau pamantul, sa ai cal era lucru rar. Asa ca, la Pastele catolicilor romanii cereau cu imprumut caii ungurilor ca sa-si creasca randamentul la munca, iar de Pastele romanilor ungurii le cereau acestora caii ca sa lucreze mai mult si mai usor. Astfel caii nu se odihneau niciodata.
          Dar... o data la multi ani, Pastele se potriveau deodata. Atunci nu lucra nimeni, iar caii luau si ei pauza. Atunci era Pastele lor, Pastele Cailor.

2 comentarii:

  1. Si acum sa inteleg. Doar in mintile bolnave al unora nu s-ar intelege :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut voios din partea unui calut pionier protestant, care lucreaza de Paste pe baze de etica de munca protestanta cu care am fost spalat pe creier plus si din cauza ca ma cred mai cu mot decat alti cai, plus desigur si pt ca fiind si comunist agnostic in acest moment sunt lipsit de obligatii fata de diversi zei sau iubiti (eu devenind asa cand nu sunt indragostit de nimeni). Urez totusi celorlalti caluti care sarbatoresc Pastele prin contemplare si relaxare si alte chestii, gen chiolhanuri si orgii, sa fieveseli si sanatosi, plus sa nu se ingrijoreze de mine pt ca eu,
    fiind spalat pe creier si de comunisti, o sa-mi
    iau vacanta de 1 mai, ba chiar am de gand sa plec si pe mare pe un yacht adevarat cu panze si sper sa nu ma indragostesc pana atunci si sa ma pedepseasca zeii in care voi incepe sa cred din nou pe atunci cu vreun rau de mare !

    RăspundețiȘtergere