marți, 15 aprilie 2014

Cat de religiosi sunt romanii

             Cluburile din Romania se pregatesc pentru noaptea de inviere. Pentru chefuri. Se va chefui 3 zile la rand, cu bauturi scumpe, fete dezbracate, fum si mancare. Ca asa stie romanul sa se bucure ca Hristos a inviat.

9 comentarii:

  1. cred ca mi-a intrat comentariul explicativ la spam

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai saptamana aceasta trebuie sa se spovedeasca, nu? (eu nu sunt ortodox, doar nevasta, iar ea nu e cu religia :)) ) Deci dupa ce primesc lumina se pot duce sa se zbenguie...

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu pricep cum e treaba asta cu chiolhanele de sarbatori la romani

    RăspundețiȘtergere
  4. In comentariul disparut de mai sus atrageam atentia ca zbenguiala tineretului este chiar adecvata in acest an in care pe 19 aprilie se sarbatoreste ziua de nastere a regelui african din Swaziland Mzwati al III-lea, (cel cu 15 neveste, desi totusi 2 I-au fost impuse obligat de guvern), iar pe 20 aprilie este sarbatorit sfantul Teotim, episcop crestin timpuriu din regiunea scitilor de langa Tomis, care a devenit vestit chiar si fata de romanii antici pagani prin cum a reusit sa converteasca la crestinism niste huni total pagani trecatori pe acolo, atat prin metode de iluzionism magic cat si prin marinimie ospitaliera oferindu-le mancare si vin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A, pai iata explicatia! Sa dam drumul la chef, atunci, sa spargem sticle, oua, capete...

      Ștergere
  5. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere