marți, 15 aprilie 2014

Cat de religiosi sunt romanii

             Cluburile din Romania se pregatesc pentru noaptea de inviere. Pentru chefuri. Se va chefui 3 zile la rand, cu bauturi scumpe, fete dezbracate, fum si mancare. Ca asa stie romanul sa se bucure ca Hristos a inviat.

8 comentarii:

 1. cred ca mi-a intrat comentariul explicativ la spam

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai saptamana aceasta trebuie sa se spovedeasca, nu? (eu nu sunt ortodox, doar nevasta, iar ea nu e cu religia :)) ) Deci dupa ce primesc lumina se pot duce sa se zbenguie...

  RăspundețiȘtergere
 3. nici eu nu pricep cum e treaba asta cu chiolhanele de sarbatori la romani

  RăspundețiȘtergere
 4. In comentariul disparut de mai sus atrageam atentia ca zbenguiala tineretului este chiar adecvata in acest an in care pe 19 aprilie se sarbatoreste ziua de nastere a regelui african din Swaziland Mzwati al III-lea, (cel cu 15 neveste, desi totusi 2 I-au fost impuse obligat de guvern), iar pe 20 aprilie este sarbatorit sfantul Teotim, episcop crestin timpuriu din regiunea scitilor de langa Tomis, care a devenit vestit chiar si fata de romanii antici pagani prin cum a reusit sa converteasca la crestinism niste huni total pagani trecatori pe acolo, atat prin metode de iluzionism magic cat si prin marinimie ospitaliera oferindu-le mancare si vin !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. A, pai iata explicatia! Sa dam drumul la chef, atunci, sa spargem sticle, oua, capete...

   Ștergere