miercuri, 9 aprilie 2014

Arestari preventive binevenite

            Nu credeam s-o spun, dar imi place ce aud la stiri. Mazare anchetat, Adrian Duicu si Ponea anchetati, parlamentari anchetati, primari anchetati, politisti anchetati. Stiu ca e putin in marea de coruptie din Romania, dar cand le vad fetele slinoase cum tremura de frica, am un sentiment bun. Poate incet-incet vom intelege ca starea de normalitate a unuei natiuni e munca, nu hotia.
            Astept cu nerabdare sa aud ceva si de Ponta si de oamenii lui, dar pana atunci cel mai tare ma bucur de Voiculescu.

14 comentarii:

  1. dar care-i treaba cu Voiculescu? Am inteles ca procesul iar s-a aminat, ca s-a abtinut (??) nu stiu ce judecator.
    In rest, arestarile preventive nu ma incalzesc cu nimic. In afara de circ, dpdv legal nu inseamna nimic. Condamnari definitive si cu executare este tot ce imi doresc. Lumea vrea sinje!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu imi doresc condamnari, plus restituirea banilor furati. Dar pana la condamnari se trece prin anchete. Nu stiu exact cum e cu Felix.

      Ștergere
  2. Pe mine, recunosc, ma oripileaza bucuria de neinteles a unor oameni cand vad toata circoteca asta televizata. Justitia, dragul meu Raul, daca ar functiona independent nu s-ar transforma in circ. Din pacate, ceea ce te bucura pe tine acum nu sunt decat niste rafuieli politice de tip mafiot care nu au ca scop decat recastigarea puterii fie de unii fie de altii. E ciudat cum nu se intreaba oamenii de ce sunt mascaradele astea concentrate doar intr-o parte. Iti mai amintesti multii bani cheltuiti pentru mascarada de la vami? Ar fi bine sa nu uitam ceea ce ni se intampla ca sa nu mai cadem iar si iar in capcana unor iluzii de tip mafiot .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar exista. Indiferent ce sunt, rafuieli, interese. Niste oameni au ajuns deja dupa gratii. Iar pentru cei liberi asta e un semn. Indiferent daca pe tine te oripileaza sau nu, eu sunt bucuros ca am aflat numele unor politisti care n-au permis, care iau spaga, care fac abuz etc.

      Ștergere
    2. Crede-ma ca astfel de persoane sunt cu miile dar numai unii sunt supusi oprobiului public. Pe mine m-ar bucura daca in aceste situatii ar exista un pic de decenta .Ai mai vazut tu in alta tara din lumea asta un asemenea circ? Pe de alta parte, justitie nu se face incalcand alte legi si regulamente . Daca azi sunt incalcate drepturile cuiva si noi ne bucuram, maine vor fi incalcate ale noastre mult mai usor si mult mai grav. Eu incerc sa-mi pastrez un echilibru chiar daca am fost cu totii sufocati de porcariile oamenilor politici. Sa-mi pastrez un echilibru chiar daca in urma cu cateva zile am fost supusa unei nedreptati ca urmare actiunii gastilor de felul asta .Mai vorbim daca vrei despre subiectul asta . Si te rog sa nu uiti ca pentru circota de la televizor platim noi toti , cu banii nostri .

      Ștergere
    3. Uite si o femeie desteapta. Mai rar, in zilele noastre. Ana are dreptate, prietene. E doar praf in ochii fraierilor. Te inteleg, dar nu e decat cum a zis ea, CIRC TELEVIZAT, nu va fi nicio schimbare in bine, ca nu asa procedeaza schimbarile. Simplu.

      Si..care vine anul asta cu mine oriunde...numai aici nu ? Ne ratam tineretea, e pacat..

      Ștergere
  3. Toti au furat si fura, unii mai mult decat altii. Nu ma intereseaza, cel care fura 10 lei e la fel de hot ca si cel care fura 10 milioane. Condamnarile cu executare nu sunt circ, sunt ani de detentie pt unii. Prea putin, insa e bine decat nimic.
    Pedeapsa e un pas in recunoasterea legii. Dar voua nu va place, voi tineti la partide, la nume. Toti au acelasi nume si din miile alea de oameni care fura scadem 5-6. Daca nu e nimeni acuzat, nu e bine. Daca Mazare a scapat de 4 ori, nu e bine, daca e acuzat iar, nu e bine. De 25 de ani tot vorbim, nu e bine asa, nu e bine altfel. E ca in Desertul Tatarilor: orice, numai sa fie ceva, ca deja nu mai putem.
    Si lasa sa fie praf in ochii fraierilor. Eu sunt fraier si ma bucur.

    RăspundețiȘtergere
  4. @leomanager: sa nu crezi ca plecand scapi de blestemul de a fi roman.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu pot sa neg faptul ca ma bucur. Si sper ca se va gasi loc in puscarii pentru toti. Repet, sper, dar exista o indoiala, venita din ceea ce-am vazut ca s-a intamplat pana acum de pana acum.
    Dar poate ca speranta noastra va triumfa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai exact asta le spun si eu. Ma bucur, chiar daca voi fi dezamagit.

      Ștergere
  6. Citat:
    "...cel care fura 10 lei e la fel de hot ca si cel care fura 10 milioane..."

    Corect.
    Dar.
    Și mai corect ar fi să dea banii înapoi.

    RăspundețiȘtergere