miercuri, 17 iulie 2013

Cocalarii si autosugestia

             N-are rost sa dam definitii, cocalarii sunt clari si multi iar autosugestia e puternica.
             I-am urmarit pe cativa, din curiozitatea de a descoperi specia. Ei traiesc prin puterea exemplului, adica se molipsesc unii de la altii. Cum supravietuiesc? Cum unii o duc chiar bine? Toata ziua le urla in boxe vine milioanele, cu sacii sau sunt jupan si cel mai tare. Apoi, isi baga in cap ca lantul de la gat atrage femei frumoase, chiar daca cu forta. Mersul larg ii ajuta sa isi castige increderea in sine. Au inteles repede ca inteligenta nu e un factor determinant, deci nu o cauta. Au in minte doar masini, femei si bani, iar ceea ce au in minte produc in realitate.
             La fel cum tiganii sunt mari psihologi, fapt despre care voi scrie,  cocalarii sunt exemple de luat in seama in incercarea de a folosi autosugestia.

9 comentarii:

  1. Ei stiu sa dea spaga cui trebuie la momentul potrivit, iar societatea noastra e un mediu favorabil pentru ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fanfaroni d'àstia sunt alergicà. Am observat cà se "imprietenesc" cu tipe emotional fragile, si intr-adevàr curajul àsta al lor vine din prea multà autostimà prosteascà, particularà.
    Autostima e o armà puternicà si ajutà mult in viatà, e motorul actiunilor noastre...

    RăspundețiȘtergere
  3. Stima noastră și mândria,
    Cocalarul, România!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei se considera deasupra tuturor si nu putine sunt cazurile in care folosesc pumnul sa demonstreze acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca-n evul mediu. Dar cica mergem inainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. zau, da cu Evul Mediu ce ai avut ? NU mai suport ponegrirea acestui Ev Mediu asa in modurri nejustificate. Zau, daca nu era Evul Mediu, inclusiv cu seful cocalarilor boss da boss Stefan cel Mare, (care totusi avea IQ ceva mai mare si, avand cultura generala ceva mai dezvoltata, si afinitate muzicala, ii placeau atat manelele cat si echivalentii lui Adriano Celentano, nu numai clasicii Romica Puceanu, le Taraf de Haidouks, sau aia de tip Handel), plus si alti normanzi si franci vestiti pe UE, nu mai apucai tu sa fii asa de critic intelectual burghez !

      Ștergere