sâmbătă, 20 iulie 2013

Politia romana vs usa

             In cat timp deschide Politia romana o usa? Nu se stie. Dupa 13 minute n-au reusit, cel urmarit a avut timp sa se trezeasca linistit, sa bea o cafea si sa plece pe geam.

                                                                                     

              Rudolph, m-am gandit la tine, tu tot ii ridici in slavi.

4 comentarii:

  1. Exista si avantaje ale incompetentei uneori, inclusiv a angajatilor politiei si securitatii, dupa parerea mea, de ex

    a) in Romania totalitarismul din perioada comunista a fost mai putin eficient decat ar fi putut sa fie, acest lucru fiind pozitiv pt populatia generala, sau

    b) chiar mai recent, in legatura cu furtul tablourilor de la muzeul olandez, deliberand asupra acelor evenimente, am dedus ca incompetenta politistilor s a paznicilor muzeului plus norocul hotilor plus deznodamantul arderii acelor tabouri tainuite de catre mama unuia din talhari, au putut contribui in mod pozitiv la imbunatatirea consolidarii structurilor birocratiei UE, imbunatatirea condiiilor de munca ale angajatilor birocratiei UE, si ale angajatilor politiei olandeze, plus la cresterea Euro pe viitor, (am comentat in legatura cu asta aici, http://madelin.wordpress.com/2013/07/16/a-fost-odata-o-soba-in-macin/)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sà mai vorbim de ai nostri, ati vàzut hotii de tablouri de elità din Olanda! ce loviturà, frate, si ce final amar! ce politie?! au fàcut crimà contra umanitàtii... Ai nostri fac si ei ce pot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu personal nu cred ca arderea acelor tablouri poate indeplini criteriile pt o crima impotriva umanitatii. Inteleg ca nu e frumos sa arzi lucruri valoroase, inclusiv opere de arta de tip unicat care nici macar nu iti apartin, si asta reprezinta desigur vandalism, plus furt din avutul poporului global, insa nu e tot aia cu arderea publica a unor opere de arta cu scop de a speria oamenii de ex de a-i intimida sa le fie frica sa mai picteze tablouri, ca aia da, ar fi poate o crima impotriva umanitatii.

      Ștergere