marți, 27 noiembrie 2012

Unde scapam de Apocalipsa

            Una dintre bunici imi zicea ca eu voi schimba lumea. Bunicul zicea ca destinul ti-l faci cu mana ta. Cum n-am schimbat lumea, merg pe varianta bunicului.
            Azi noapte la ora 12 am citit intr-o frunza de nuc ca exista doua locuri in lume care vor scapa de Apocalipsa de anul asta, din 21 decembrie: un sat din Franta si podul casei mele. Pentru ca sunt om bun si altruist, declar deschisa licitatia pentru un loc in pod. Daca intr-un Mini Cooper au intrat 28 de fete, in podul meu aveti loc cu totii. Inscrierile se fac pe baza de avans iar plata integrala pana in data de 19. Pretul variaza in functie de rand, unde randul de jos e cel mai ieftin.

5 comentarii:

  1. pai mai lipseste informatia cu pretul minim si cel maxim! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lipsesc mai multe informatii: dotari pod, program artistic de petrecut sfarsitul lumii etc.

      Ștergere
    2. detalii dupa achitarea avansului

      Ștergere
  2. Cred ca tu de fapt vrei neaparat si tu vreo 28 de fete in podul ala, pe care precis l-ai amenajat si cu fan ! Plus le mai pui sa plateasca si cazarea !...sau cine stie, poate ai si o schema piramidala in cap, in care pui baietii pe randul de jos sa stea cu paiele in cap si sa plateasca pt fetele pe care le vei distribui tu pe randurile superioare, mai aproape de motul saltelutelor de fan, plus cu tine probabil atarnat de o grinda de unde te cobori din cand in cand catre saltelute pe o sforicica, asa ca Tom Cruise, sa mai oferi musafirelor de pe stratul superior de lux cate un pahar cu apa, o dulceata, etc, ca amaratii aia de pe straturile inferioare nu au dreptul, desigur, la aceste servicii suplimentare...

    Am citit si eu despre comuna aia din Franta, unde cica primaria a intocmit si un plan de urgenta pt a caza posibilii invadatori care se pot ivi acolo pe neasteptate pe capul locuitorilor obisnuiti ai comunei.

    RăspundețiȘtergere