marți, 20 noiembrie 2012

Programe tv

           Am evitat sa scriu despre programul de indobitocire pentru ca fara sa vreau ma culpabilizez, pentru ca si eu dau bani la cablu.
           Acest program e simplu si eficient, menit sa tina romanul in fata ecranului, sa-l ia de la munca, de la citit, de la meditat, de la crescut copii, de la curatenie, de la cultura, etc. Cum romanul nu prea e selectiv si e putin naiv, crezand ca stiu cei de la tv ce e bine pentru el, se indoapa si aplauda. Si interactioneza indirect, ocupandu-si timpul si mintea, cu sleahta de imbecili de pe ecran.
           Sa stabilim un lucru. Cei din televiziuni nu stiu sa faca televiziune. Ei stiu arta comertului, mint si fura, calca peste oameni, azi ajuta, maine scuipa, azi cumpara, maine vand, se imita unii pe altii, acuza azi greseli pe care ei le-au facut ieri. Spectrul mare de emisiuni e cauza inmultirii necontrolate a vedetelor. Lipsa subiectelor e cauza divorturilor, impacarilor, scandalurilor, mostenirilor, etc.
           Efectele se vad in societate.
          

8 comentarii:

  1. Sunt aproape 100 % sigur ca nu numai romanul se uita la TV sau diverse echivalente de TV in acest fel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica STIU ca tie iti pasa mai mult de romani decat de altii, dar si romanii e totusi oameni, la fel ca si altii, nu cred ca au nimic special cand vine vorba de centrii cerebrali umani ai placerii.

      Ștergere
    2. e foarte important CAND se uita si altii la tv. probabil dupa ce si-au facut suta de euro pe zi, merita sa se uite.

      Ștergere
    3. A, la noi, la corporatia nr 1, se uitau fara prea multe scrupule morale si in timpul serviciului, la tot felul de chestii gen OMG ! al lui yahoo ! (pt barfe din lumea eneteratinmentului) si la alte emisiuni tabloide (pt filme cu diversi politicieni prinsi in flagrant delict amoros).

      Ștergere
  2. Vorbim cumva de Tanti Florica, de la ProTV?... Intreb si eu, fiindca eu cam atat cunosc din programele promovate de televiziunile din Romania, in afara unor productii precum "Romania, te iubesc", "Apropo TV" si "Vocea Romaniei" - pe care le urmaresc ori de cate ori am ocazia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai numit cele 3 emisiuni care-si merita locul pe ecran. restul e cancan

      Ștergere
  3. Si in occident se uita lumea la televizor tot ca la noi. Tot la tampenii. Am fost de multe ori in Spania si am vazut interesele alora cu privire la programele TV. Varianta iberica la Acces Direct.

    Personal nici n-am televizor. Am cablu, ca am fost obligat sa-l platesc ca sa am net (Deh, UPC...) dar TV am refuzat sa-mi aduc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acelasi raspuns ca pt Rudolph. plus ca sunt de acord sa fac un pariu cu oricine, avem cele mai multe emisiuni tampite, pt ca noi le-am adunat din toate tarile. pe langa astea, le-am mai inventat pe ale noastre.

      Ștergere