luni, 19 noiembrie 2012

Mizeria din alegeri

            Ma gandeam la politicienii nostri. Nu pot sa nu ma gandesc, sunt cauza tuturor relelor.
            Folosesc banii tarii ca sa ajunga intr-o pozitie din care sa foloseasca banii tarii. Tara e in criza, recesiune, strange cureaua (mai mult in jurul gatului), ne invadeaza gunoaiele, cainii, bolile, crimele, etc, dar nu conteaza. Alegeri si campanii electorale sa fie.
            Cel mai grav e ca oamenii astia sunt constienti si unii chiar recunosc ca nu stiu face nimic, ca nu au nici un plan, nici un proiect si totusi striga pe ulite ca au nevoie de o functie in politica. Ca o boala, ca un blestem.
            De multi ani in Romania se fac alegeri. De fapt nu se alege nimic, pentru ca nu ai ce alege. Toti sunt la fel. Si uite-asa dispar banii tarii.

5 comentarii:

  1. Deoarece nu eram sigur daca intr-adevar criminalitatea a crescut in Romania, am verificat prin Eurostat, si desi nu am gasit decat pe 2003-299, ai dreptate ca a crescut usor criminalitatea in stransa corelatie numerica si cu scaderea nr politistilor din Romania. Insa asa in general pe UE, trendurile sunt imbucuratoare, crescand doar hotiile, restul tipurilor de crima scazand in mod considerabil pe aceasta perioada, plus in Romania, spre deosebire de Bulgaria, criminalitatea in capitala tarii e semnificativ mai scazuta decat pe restul tarii, ceea ce inseamna, cf modelul New York, ca pur si simplu maj politistilor prefera job in capitala, iar cei din alte zone ale tarii au emigrat sau s-au reprofilat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totodata, pe Internet se raporteaza 1 muscatura caine vagabond/ora pt zona Romania, insa nu stiu daca aceasta statistica are acelasi nivel de credibilitate ca cele oferite de Eurostat.

      Ștergere
  2. astea apar in sondaje. gandeste-te cate sunt cele care nu se stiu, nu se spun...

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropos de cainii fara stapan, ca asta e o mare problema de-a mea. Zilele trecute iesisera niste cucoana isterizate ca li se iau cainii din fata blocului .Pe mine , sincer, ma scot cucoanele astea din sarite dar buba e in alte parti.legislatia e gaunoasa deci una buba la cei care fac legi, apoi gradul de civilatie inca e la genunchiul broastei.Oamenii care vor sa scape de un caine , il arunca in strada.Nici nu le trece prin cap sa-l duca la un adapost.Apoi eutanasierea cainilor este importanta si ar trebui sa fie obligatorie .Apoi, niciun roman nu a protestat cand a fost muscat de un caine fara stapan , nu a dat statul in judecata , nu a facut nimic.Si-a cumparat din banii lui vaccin antirabic si asta e. Apoi , daca astia care fac legi au interese sa tina strazile pline de caini cred ca ar trebui sa refuzam plata impozitelor .Sa le plateasca cainii.Sa ma scuteasca "iubitorii" de animale de comentarii .Daca sunt asa de mari iubitori sa ia cainii la ei acasa si sa-i ingrijeasca .

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am zis, vrei caine, tine-l in casa, curte, apartament. incompetenta si interesele sunt mari. cei care fac scandal la eutanasierea sau prinderea cainilor sa fie obligati sa-i ia acasa

    RăspundețiȘtergere