joi, 22 noiembrie 2012

Ipocrizia costa mult

            Hai sa ne imaginam o lume perfecta in care oprim toate cheltuielile din campania electorala, inapoiem toate bannerele si afisele, ne cerem scuze, recuperam toti banii cheltuiti si ii dam spitalelor ca sa cumpere vaccinuri pentru nou-nascuti si medicamente pentru bolnavi. Salvam niste vieti, facem un bine la nivel national.
            Cum poti, ca politician, sau ca viitor politician, sa afirmi ca vrei binele tarii, cand tu iei banii copiilor, ai bolnavilor, ai batranilor?
           

5 comentarii:

  1. Practic nu le-au luat banii, pentru ca batranii si copii nu i-au avut niciodata. E un sistem ipocrit si bolnav, care din pacate inca mai functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai mare exemplu de jignire si nesimtire la adresa romanului nu se poate

      Ștergere
  2. Se pare ca aceste cheltuieli exista in toata lumea guvernata prin sistemul democratic. Doar ca in alte parti exista mai multe fonduri, deci se cunoaste mai putin risipirea banilor.
    Mie mi se pare cam ciudat ca banii stransi din taxele si impozitele platite de mine sunt folositi ca sa ma prosteasca tot pe mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mircea, nu mai spune ca si in alte tari e la fel. in alte tari nu moare un copil pe zi in spitale, altii 5 batuti de parinti, altii 2 violati si altii 3 muscati de caini. in alte tari exista drumuri, scoli, spitale, azile, pompieri, politie, justitie, pensii, alocatii, salarii, etc. din moment ce tu, ca cetatean, ai ce-ti trebuie pentru o viata normala si in siguranta, n-au decat sa se tot aleaga, pana in ziua de apoi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu m-ai contrazis. Eu ma refeream la sistem, iar tu la diferenta de bugete. Repet, si in alte tari se cheltuie bani in campaniile electorale, insa, asa cum spui tu, mai raman bani si pentru altele.
    Odata cu scaderea veniturilor, incet-incet si in celelalte tari se va strica treaba. Totul e doar o chestiune de timp si... de administrare a crizei. La noi criza este foarte prost administrata, tinand cont ca aceasta criza ewconbomica avantajeaza tarile care produc cu preturi mai mici (si salariile sunt mai mici), cum ar fi Polonia. Insa... nici occidentalii nu iau cele mai bune masuri pentru criza asta, masurile pe care le iau ei se aseamana cu cele luate de Romania.

    RăspundețiȘtergere