vineri, 30 noiembrie 2012

Incep campania personala de sarbatori

            Daca tot n-am net de trei zile m-am gandit ca n-ar fi rau sa incep campania personala de sarbatori mai repede. Oricum instalatiile de Craciun sunt demult aprinse.
            La fel ca in anii trecuti, am strans intr-un colt de garaj lucruri de care ma pot lipsi. Am mers pe la neamuri, prieteni, vecini si i-am rugat sa faca la fel. Imbracaminte, incaltaminte, jucarii, rechizite, electrocasnice, alimente, etc. Le voi impacheta, le voi pune in masina si voi pleca pe drumuri. Prin sate. Caut batrani si copii. In special copii care n-am vazut o banana in viata lor si care nu au caciula iarna.
            Va indemn sa faceti la fel. Sa daruiti. Lucruri nefolositoare voua inseamna fericire si speranta pentru altii.

9 comentarii:

  1. Tocmai ce-am facut astazi asa ceva.
    Abia m-am intors de la camin de la V., unde-am dus un sifonier intreg de haine pentru doamne. Daca nu le-as sti povestea, pana si eu as crede ca hainele acelea sunt noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sunt genul opus : nu arunc niciodata nimic. Cand a fost sa dau pentru copiii dintr-un orfelinat am preferat sa dau bani si sa le cumpar mancare, decat sa dau din ursii mei de plus. Nu pot. Si daca-i nu-i dat cu inima usoara chiar ca nu merita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare un gest foarte frumos, pentru care vreau sa te felicit.
    Eu mare lucru nu am de dat, pentru ca anul acesta nu am cumparat mai nimic (de cand am ramas fara serviciu), ne folosim tot de lucrurile vechi. Dar am de gand sa pregatesc cateva pachetele pentru niste copii saraci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu... Nu ar fi prima data cand fac asa ceva. Cunosc sentimentul de bucurie intensa pe care ti-l da privirea copiilor.

      Ștergere