joi, 8 noiembrie 2012

Dreptatea se face, nu se primeste

           Cel mai urat si josnic lucru e minciuna. Mai ales minciuna la nivel national. Mai ales minciuna pe fata. Cand e canicula si tu afirmi ca ploua. Si insisti ca tu ai dreptate si toti oamenii din jur care se adapostesc la umbra sunt prosti.
           Cum pot afirma unii ca nu sunt bani (pentru sanatate, educatie, agricultura, copiii, etc) cand au vile in Miami, New-York, Nice si cand declara lipsa de bani de la volanul unei masini de 100 000? Cum pot crede romanii ca nu sunt bani, cand politicienii au venituri mai mari decat pot ei si familiile lor sa cheltuie? De unde au nesimtirea sa spuna ca nu sunt bani, cand romanii pompeaza la stat miliarde si miliarde?
            Pana la urma, bravo lor si rusine poporului roman, acest copil prost si naiv, incult si las, sclav si indiferent.

6 comentarii:

  1. De cand am inceput si eu sa-mi dau seama ce se-ntampla in jurul meu, tot am crezut ca odata cu trecerea timpului se vor imbunatati lucrurile. Uite ca a trecut ceva vreme, dar lucrurile tot spre mai rau merg...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aici gresim, crezand ca ceva sau cineva va indrepta lucrurile

      Ștergere
  2. Minciuna pe fata, la nivel national, este ceva firesc, romanesc. Cand cineva ne minte, avem iluzia ca acela chiar stie ca existam si noi pe pamantul asta. Iar sentimentul asta e inaltator.

    E ca si cum ai fi la auditii la "Vocea Romaniei" si Marius Moga ti-ar spune ca vocea ta va marca o tara-ntreaga. In realitate, stiti amandoi c-ai sa pupi cel mult o piesa la radio, pentru care sa zici bogda-proste.

    RăspundețiȘtergere