luni, 10 septembrie 2012

Orient Expres

           Presupun ca stiti (cei care VRETI sa stiti) ca trenul-istorie Orient Expres a fost atacat cu pietre in gara din Sighisoara.
           De fiecare data cand cineva da Romaniei o sansa, aruncam cu pietre. La fel s-a intamplat cu turistii straini de pe litoral, cu turistii care sosesc in garile si aeroporturile romanesti. Si cei care spun ca se intampla si-n alte parti si ca cel care a platit 9 000 de euro pentru calatoria cu trenul n-ar trebui sa judece Romania prin prisma celor care au spart geamurile cu pietre nu au mai multa minte decat cei care au aruncat pietrele.
           Atat. Va las sa aruncati cu pietre in mine.

5 comentarii:

  1. Eu sunt foarte curioasa sa vad cine a atacat cu pietre iar pe alta parte vreau sa vad de ce e in stare "minunata " politie din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. s-au simtit si ei oleaca haiduci. Au luat de la bogati ... insa partea a doua nu a mai urmat!

    RăspundețiȘtergere
  3. As arunca cu pietre in tine, dar unde sunt cei 9000 de iepuroi????

    RăspundețiȘtergere
  4. STIAM eu ca o se te simti atacat la persoana de diversi comentatori. Vezi, daca nu esti atent si nu citesti cuvant cu cuvant suflaturile si fituicile mele care tot ti le flutur sub ochi, doar doar oi copia si tu ceva sa treci Bac-ul ?! Cred ca probabil ti-e gandul la oitele sau capritele cu care te-ai jucat in vacanta, de aia nu esti atent...

    (, semnez, un coleg totusi binevoitor, zau daca nu m-au fugarit unii ca le-am suflat raspunsuri proaste la vreun test vreodata, dar zau NU am facut-o expres, am facut-o mai mult din prostie altruista, si se stie unde duc intentiile bune de a gasi diverse solutii la diverse probleme de examen sau de a ajuta diversi oameni...Doamne, sincer, apara-ma si fereste-ma sa nu cad vreodata ca adult in mod real in pacatul inclinatului educativ, mai ales ca am tendinte pedantice si sunt fan autentic al personajului Marius Chicos Rostogan)

    RăspundețiȘtergere