joi, 27 septembrie 2012

Dragostea si cisternele

           Logica mea spune astfel: se ofera ceea ce se consuma, se consuma ceea ce place, place ceea ce ne seamana sau reusim sa intelegem fara efort.
           Si totusi fac eforturi mari sa inteleg de unde atata intelepciune la Alex Velea incat sa ajunga el la concluzia pe care o aplauda o tara intreaga ca pe o mare descoperire, cum ca dragostea presupune minim doi. Mi se pare o solutie corecta ca atunci cand nu gasesti o rima potrivita sa bagi un o, o, o sau na, na, na. Dar sa nu ai un prieten care sa-ti spuna ca sintagma cisterna cu apa putea fi inlocuita cu multe alte caderi de apa, mai proaspete, mai romantice, ma rog, cum vrei voi, e putin fara dragoste. E bine totusi ca reinventeaza conceptul de secret, prin definitie secretul se spune la toata lumea.
            In fine, calitatea textului e compensata de vestimentatie si de lantul galben de la gat.
            N-am nici o treaba cu artistul. Doar ca ma gandeam ca melodia asta, ca sa ajunga hit si sa se mentina in topuri, trebuie votata, apreciata, sustinuta. Asa, ca sa vada si altii standardele consumatorilor de muzica din Romania.
           

Un comentariu:

  1. Nu am inteles pe cine esti suparat sau daca erai suparat sau nedumerit. In orice caz, duminica e ziua mea, si, desi implinesc 32 de ani, eu personal nu sunt nici deosebit de suparat nici nedumerit de acest lucru. Te invit, just for fun & entertainment, (nu pt reclama sau credit la blogul meu), la o leapsa, daca iti face placere sa participi la un astfel de joc. Invitatia este extinsa si tuturor fanilor sau cititorilor blogului tau.

    RăspundețiȘtergere