joi, 23 iunie 2011

Taxa auto

        Taxa auto se modifica si nu prea. Nu dau detalii, nici eu nu stiu prea multe inca. Plus ca nu am incredere in ce spun ei. Ce am retinut e ca nu platesc taxa auto institutiile publice, sindicatele, structurile patronale si altii de-ai lor. Cei cu bani. De unde sa plateasca?
        Am facut un calcul rapid. Intr-un an intra la stat peste un miliard de euro, doar din taxa auto. Repet intrebarea: unde-s banii?

10 comentarii:

  1. Zau tu Raul? Cum unde-s banii? Unde tre' sa fie. La cei care ii pretuiesc si stiu sa ii cheltuie cu stil. Doar nu vrei sa-i bage in astfalt! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde-s banii?da banii platiti de oamnei pe asigurari de sanatate, pe taxe, pe impozite unde sunt?ia uita-te mai atent la nivelul de trai al politicienilor, la averile lor si ale odraslelor lor si ai sa gasesti unde-s banii.Acolo vor fi si astia ca noi nu suntem capabili sa facem nimic.Se invoca in mod ipocrit pe la tv vointa poporului in ceea ce priveste Parlamentul unicameral dar nu vor sa faca un referendum sa vada cati romani ii mai vor pe Baseascu &Comp la putere .Nici nu-i intereseaza vointa poporului.E doar invocata pentru ca niste acefali (si sunt multi) sa mai creada in spusele lor

    RăspundețiȘtergere
  3. In autostrazi:))) Glumesc, in buzunarele celor care sunt „destepti”:)
    Numai bine Raul!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alice si Mihaela: si asfaltul si autostrazile unde-s? ca eu nu le vad...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ana maria s: eu cred ca in ro intra la stat fff multi bani din taxe si impozite, cat in toata europa la un loc. si suntem ultimii la nivel de trai. scuza-ma, dar nu-i asa ca suntem prosti?

    RăspundețiȘtergere
  6. Bugetul ESTE o problema importanta, cred eu. Chiar ca poate doar FMI-ul sa ne faca Audit asa mai independent, cand e vorba sa ne imprumute sau sa ne ajute cu bail-out-uri. De aia e f. important cum functioneaza si FMI-ul. Eu o urasc pe Lagarde ca potential candidat de "Sef" FMI. Nici Mexicanul nu imi inspira prea multa incredere, desi el va mentine linia corecta. Un candidat cu adevarat posibil independent ar fi un Japonez PROFESIONIST (din sectorul privat, nu cel cu adevarat corupt guvernamental de acolo), sau, am zis eu o data, mai mult in gluma, un zgarcit Scotian care sa stea cu "batul" pe aia ne-cumintii !

    Japonezul l-am gasit deja ! (vezi punctul b) de aici: http://555blue.wordpress.com/2011/06/15/dear/

    Dar cine ma asculta pe mine ?!

    RăspundețiȘtergere
  7. banii sunt in studii de fezabilitate

    RăspundețiȘtergere
  8. @roamsk: nu stiu cat stii tu, dar eu stiu, ff multi bani intra in bugetul statului. si "ei" sunt atat de obraznici, incat nici macar nu incearca sa-si ascunda averile

    RăspundețiȘtergere
  9. @liviuberdila: si cine face aceste studii? de ce sa mai stea pe teren, cand pot face bani la birou?

    RăspundețiȘtergere
  10. @liviuberdila: adica iau un juma de milion de euro, ca cica trebe sa verifice terenul, dar nici macar nu se ridica de la birou... de aia nu avem drumuri bune...

    RăspundețiȘtergere