marți, 2 septembrie 2014

Cum vinde un neamt o masina

             Hai sa va spun ca vom fi mereu un neam de inculti hoti si nesimtiti, chiar daca mai exista o mana de oameni care nu se incadreaza.
             Acum doi ani am cumparat o masina din Romania. Stiti voi, sa ajut la roata economica. Cand am intrebat cati km are masina, omul mi-a spus ca poate sa aibe cati km doresc eu. La fel, daca nu-mi place cartea de service, imi poate face alta. In fine, aptitudini de roman. Pana am semnat contractele, un baiat de-al vanzatorului a furat roata de rezerva, trusa medicala si triunghiul. Pe langa pretul masinii a trebuit sa platesc cei 5 litri de motorina din rezervor.
             Saptamana trecuta am cumparat o masina de la un particular neamt. N-am vrut nici in ruptul capului sa mai pun cateva sute de euro la pretul masinii, drept urmare am primit un set de roti noi, in valoare de 1000 de euro. Cadou. Toate cafelele baute in timpul intelegerii au fost platite de el. Toate actele au fost facute de el, a stat cu mine la fiecare birou, pana cand mi-a pus numerele de export pe masina. Nu-mi mergea cardul, asa ca a a platit el actele. Mi-a predat masina spalata, aspirata, cu rezervorul plin. PLIN. Mi-a cumparat trusa medicala noua, triunghi nou, vesta noua. Mi-a impachetat rotile sa nu ma murdaresc. Mi-a lasat adrese, numar de telefon, plus invitatia sa poftesc pe la ei de cate ori doresc.
              Asa e perceputa civilizatia de un occidental. Prin respect si onoare. Nu prin comportament animalic.
            

13 comentarii:

 1. Ai uitat sa mentionezi suma de prag limita pt customer service de nivel boier ! Zau, poate nu o fi aia pe care o mentionasem eu, de cca 2575 Euro cash, sau pe acolo, s-o mai modificat, o fi 3415 Euro acuma, ca s-a mai devalorizat si Euro de atuncea, insa precis exista o suma prag, si daca oferi 1 cent peste acea suma, chiar si daca cumperi un breloc suvenir de la o taraba, nu neaparat o masina la colt de strada, atunci vei beneficia de customer srrvice de boier si la Timbuktu si la Madrid, Paris, Milano....numai la Pyongyang si la Havana cred sa fie un pic mai altfel, in ambele locuri fiind tratat la fel de VIP indiferent de ce suma dai.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De cand ma chinui eu in mod subversiv conspirativ global gay sa ajut cu o reclama creativa moneda popoarelor nordcoreean si cubanez sa salte si ele in popularitate...noroc cu articolul tau care mi-a oferit aceasta ocazie !

   Ștergere
 2. Mai poti intra in Romania cu numere provizorii de Germania ? Stiu ca nu mai e voie.

  RăspundețiȘtergere
 3. Care este prețul comparativ al celor două mașini?

  RăspundețiȘtergere
 4. Deci.
  Dom' Ghiran... mi se pare mie, ori d-ta condamni cu mânie proletariată românii și românia?
  Că țigani, că înjură, că e hoți, că aia și ailaltă.

  Da' stiloul?
  Da' Nadia Comăneci?
  Da' avionu' cu reacție?
  Da' Brîncuși?
  Da' brînză-barză-viezure?

  Da' cum de dacă nu eram noi... cucerea turcii Viena?

  Nițică balanță e necesară...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu descriu o realitate. Am fost furat si injurat de romani. De mai multe ori. De nemti sau de francezi niciodata.

   Nici Eminescu, nici Brancusi, nici Nadia nu spala ticalosia romanilor. Ferice de voi, cei care nu va incadrati.

   Ștergere
 5. Subiectiv, masinile nu sunt oameni, nici nemtii...

  RăspundețiȘtergere
 6. mai nene, tot te prind eu cind mai faci incursiuni din astea peste granita pe sest!
  Rusule!

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere