joi, 6 februarie 2014

Unele produse romanesti ar trebui sa dispara

            Stiu, o sa veniti cu Eugenia, Ursus, Crenvurstila, etc.
            Pentru ca am multi, multi spini in rotile de la atv, mi-am cumparat o pompa. Pompa de picior, cu manometru. Am pus furtunul pe valva, s-a rupt. Am cumparat un altul, s-a rupt. L-am cumparat pe al treilea, s-a sfaramat in mana mea. Am reparat unul din primele doua cu doua role de banda izolatoare. Apoi, s-a rupt tija de la pompa. Am schimbat-o. Dupa cateva pedale, s-a desfacut piulita din varful tijei si toate garniturile au ramas inauntru. Nu are rost sa mai spun ca manometrul nu a functionat niciodata,
            Am cumparat o camera de tractor sa se dea nepoatele pe zapada. 40 de lei. Am umflat-o dar se umfla intr-o parte, undeva in dreptul valvei, iar ceaalalta jumatate ramanea moale. Intr-un final am renuntat, pentru ca avea deja cateva gauri.
            Nu as cumpara niciodata un Logan si nici piese de masina fabricate in Romania.
            Bicicletele facute la Deva sunt praf, le poti arunca dupa cativa km.
            Majoritatea produselor romanesti au forma dorita si atat.
           

10 comentarii:

  1. totusi ai mei au Logan de citiva ani si e ok. consumabile si atit ...

    RăspundețiȘtergere
  2. A avut cineva un Allview si trebuia sa te rogi la toti sfintii sa mearga touchscreenul :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si numai cu produsele romanesti ai patit asta? Eu cred ca strainii sunt "idioti" cand isi cumpara masini produse la Mioveni si ne dau "minunatele " lor autoturisme vechi de peste 10 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar ei afirma ca ei vand masini vechi si cer preturi decente.

      Ștergere
    2. Da, dar noi nu ne intrebam de ce le vand ei . Asta face diferenta. Pe ei i-ar costa mult mai mult sa-si curete mediul de ele daca nu ni le-ar vinde noua si altora ca noi. Ei nu sunt nebuni cand isi vand vechiturile la un pret care nu mai deloc decent daca ai face un calcul cat i-ar costa eliminarea lor din mediul inconjurator .Nebuni suntem noi ca le cumparam.

      Ștergere
  4. Iarasi ma mir de ghinionul tau. Eu am pompa electrica pentru umflat rotile. Am avut una ieftina (a fost destul de buna), iar acum am una romaneasca. E putin mai mare, dar e mai bine echilibrata, trepideaza mai putin. Fratele meu a avut una germana, mai scumpa, dar i s-a stricat manometrul. Si folosesc si sampon de par romanesc, praf de curatat dintii romaneasca... chiar sunt mai bune. Ca sa nu vorbesc despre alimente (aici ma refer mai mult la produsele taranilor, nu la cele industriale).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Praf de curatat dintii romanesc" voiam sa spun, nu "romaneasca". Scuze pentru dezacord.

      Ștergere
    2. Cu produsele taranilor sunt de acord. Insa cele facute la norma, in industrie, au stanta cu acea indiferenta romaneasca, ramasa din comunism.

      Ștergere