miercuri, 12 februarie 2014

Gunoaiele Romaniei

            N-am scris din cauza de pauza de net de la provider.
            Dar am facut inca vreo 200 de km cu atv-ul pe dealurile patriei. Si am concluzionat: romanul e o specie mizerabila si daca e vreun cuvant care sa caracterizeze bine acest popor acel cuvant e gunoi. Da, stiu, generalizez iar, dar daca tu nu ai intalnit niciodata gunoaie aruncate in natura, atunci imi cer scuze in fata ta.
            Unde poate pune omul piciorul acolo e un pet, un scutec, o haina, o punga, un sac sau o tona de moloz. Intr-o singura drumetie de vreo 50 de km am numarat aproximativ 15 astfel de gramezi de gunoi aruncate in natura. Repet, in natura, adica in paduri, rauri, santuri, etc.
            Imaginea te scarbeste atat de mult, incat nu accept nici o explicatie. Nu exista nici o scuza pentru un astfel de comportament.
                                                                          

8 comentarii:

  1. dupa numele articolului ma asteptam sa vad niste poze cu ponta antonescu iliescu sau basescu dar se pare ca ai uitat sa le adaugi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze nu avem si nici nu are rost sa cautam. Se duce totul de rapa, fara doar si poate :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe langa asta, generatia noua e plina de curve materialiste, politicienii sunt hoti si retardati, populatia tot pe acolo, batranii sunt prosti si manipulati...etc...

    Imi blestem neori ghinionul de a ma naste in cea mai nenorocita tara de pe planeta...

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasă bre, ce te agiți atâta?
    Ai văzut și tu ceva grămăjoare de compost ecologic... gunoiu' putrezește, îngrașă pămîntu', crește buruienile mai înalte, face țițele mai mare.

    RăspundețiȘtergere