sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Domnule Ponta

             Domnule Ponta, de discursuri ni s-a acrit. Stim, sunteti buni cu totii.
             Poate ca ar fi bine sa-i faceti o vizita ministrului padurilor si sa-l intrebati cum se face ca in Romania de taie 3 hectare de padure pe ora. Au fost anchete, filmari, dovezi, marturii, nume, e totul clar, se fura codrul. Daca nu spuneti nimic asta inseamna ca sunteti de acord.
             Poate ii faceti o vizita si ministrului internelor, sa vedeti de ce pagubitii sunt batuti de hoti, apoi batuti de politie, apoi amendati, apoi condamnati. La fel, daca nu luati masuri, inseamna ca sunteti de acord.
             Ca nu putem prospera, am inteles, desi e de neinteles. Pentru ca discursurile demonstreaza ca sunteti capabili. Dar macar sa protejam ceea ce avem, daca vindem tot, ne luam adio de la generatiile viitoare.
             V-am mai spus, daca nu veniti cu fapte, sunteti la fel ca cei de dinainte, poate chiar mai rau.
               

6 comentarii:

  1. De cand sunt pagubitii batuti si de hoti si de politie? Sa stiu sa-mi pazesc fundul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unui proprietar de padure i s-au furat lemnele. L-au batut hotii. S-a dus la politie, l-a batut politia. Apoi l-au amendat.

      Ștergere
  2. Eu cred ca metode din acestea care, apeleaza la bunul simt al politicienilor, n-au nici o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  3. E o poveste extrem de grava cu padurile .La povestea asta participa din pacate si aia pe care mai tarziu o sa-i vedem pe post de victime ale inundatiilor.Sigur, din ignoranta . Politrucii insa pot fi, fara sa scormonesti prea mult< usor bagat la subminarea economiei nationale sau oirce alt tip de subminare nationala. Si cu adevarat, asa cum zice si Decenu, nnu poti apela in cazul politrucilor la ceva ce le lipseste cu desarvarsire:bunul simt

    RăspundețiȘtergere