miercuri, 20 februarie 2013

Traseu + invitatie + banc

             E careva dintre voi prin Luxemburg zilele astea? As bea o cafea acolo si nu am cu cine. La noapte plec, cu oprire in Budapesta, Melk, Karlsruhe, Luxemburg.

            Apropo de nemti, cica era un german pe aeroport in Paris. Vamesul francez se uita la pasaport si intreaba: -Ocupation? La care neamtul: -No, no, just visiting!

11 comentarii:

  1. Daca stateau nemtii putin pe la noi, altfel ar fi fost lucrurile...

    Drum bun! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma intreb uneori daca nu era bine sa ramanem sub imperiul austro-ungar.

      Ștergere
  2. 1. Din pacate eu nu am primit jobul la care aplicasem in Luxemburg acum ceva vreme cand inca mai aplicam pt diverse joburi in UE, asa ca nu sunt acolo. (Culmea e ca mi-au sugerat atunci, binevoitori, sa incerc la belgieni !) De altfel, nici daca as fi acolo, nu prea e genul meu sa merg la cafele, ca am avut parte sa vad destule persoane band cafele in timpul zilelor mele obisnuite de lucru si nu mai doresc sa vad asa ceva si in timpul liber. Eu cred ca in Luxemburg as prefera sa merg sa beau un schnapps, desi am citit pe Internet ca luxemburghezii prefera berea, dar unora le place si tuica de prune si de pere.

    2. Ha ! Ha ! Cred ca mai auzisem bancul, dar m-a facut sa rad de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ar tenta sa vii mai inspre sud?

      Ștergere
    2. Numai in vacanta, mai ales ca am citit in mass-media norvegiana ca "sudul" este un loc unde intr-adevar iti poti face de cap fara griji...dar eu sunt chiar acum la sfarsitul unei vacante asa ca nu mai am cum sa o iau din nou catre sud chiar acum.

      Ștergere
  3. Tu, tot in vizita sau vrei sa-i ocupi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mişto banc!
    Dar ştiu că te plimbi mult, moncher!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vrut sa scriu si eu ca ai lipsit cand am dat cu ochii de postarea aceasta. :)) Deci te plimbi motivat si absentezi cu aceleasi argumente. Esti absolvit. Asteptam se te intorci, cu masina nou, cred. Mi-a placut bancul cu nemtii. Excelent! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-am intors cu aceeasi masina cu care am plecat. am fost cu un alt interes.

      Ștergere