joi, 7 februarie 2013

Poveste cu trafic (international)

             Un prieten are firma de transport international si cateva camioane. Ma suna disperat ca francezii i-au blocat un camion, pentru ca soferul a falsificat diagramele. 4500 de euro amenda.
             De doua zile vorbesc la telefon cu seful centrului de control de trafic (cum e ARR-ul la noi) din zona respectiva. De doua zile omul ma asculta, imi explica, ma suna inapoi, iar imi explica, imi asculta variantele, plangerile, acuzatiile. Ieri mi-a spus ca i se termina programul de lucru, dar daca nu am inteles ceva, imi lasa o adresa de mail si un numar de telefon pe care-l pot contacta. Ne suna el seara de la el de acasa. L-am disperat cu telefoanele, ne raspunde mereu. Ne lasa sa luam marfa din camion. Ne ajuta sa facem contestatie. Se ingrijeste de sofer, ii duce mancare, haine, etc. Asta-i francezul. Pe care nu-l cunoastem si nu ne cunoaste.
             Romanul (soferul), in schimb... pai il injura si-l acuza ca fix pe el l-a prins si ca are ceva cu el. Si nu recunoaste nimic. Si ameninta ca da foc centrului rutier si tuturor francezilor.

7 comentarii:

  1. ce ma enervez cand aud de mizerii de-astea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la cine te referi, cine te enerveaza, eu? francezul? romanul?

      Ștergere
  2. Assta arata inca o data lipsa de respect a romanului. Cand cumnatul meu a venit anul trecut in Germania l-a avertizat sa aiba grija sa se fereasca de contactele cu romanii sa nu aiba pobleme. Cat despre soferu tau va trebui sa inteleaga ca unde e lege nu e tocmeala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. au trecut 3 zile, francezul vrea sa ne ajute, ii duce mancare soferului, iar el striga in gura mare ca da foc la camion si isi taie venele.

      Ștergere
  3. mama, cata amenda! muncesti juma de an sa platesti amenda :(

    RăspundețiȘtergere